Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy felejthetetlen barát

Igaz barátok nélkül nem élet az élet! A legnagyszerűbb, legmegértőbb, legkitartóbb barátokat szinte biztosan ezek között a csillagjegyek között találod. Ők azok, akik, ha egyszer a bizalmukba fogadtak, mindenben és mindenkor kiállnak melletted. Vajon téged is felejthetetlen barátnak tartanak a többiek? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Rák mélyen kötődik a körülötte élőkhöz, de leginkább a barátaihoz, a szeretteihez. Megértő, empatikus, humoros és nagyon kedves típus, akinek mindenre van legalább egy meghökkentő (de működő) ötlete. Töltekező érzés vele beszélgetni, de hallgatni is szívesen hallgat, ha arra van szükség. Sőt a Rák baráti vállán bármikor kisírhatod magadat.

A Mérleg

A Mérleg többnyire extrovertált, kifejezetten nyitott típus, ezért ő nagyon nem szeret egyedül lenni. Ha olyan barátra vágysz, aki mindig nyitott a jó hangulatra és társaságra, ő lesz a te embered. Mérleg barátodat bármikor és bármilyen okból felhívhatod, sosem fogja úgy érezni, hogy zavarod.

A Skorpió

A Skorpió minden kapcsolatában nagyon szenvedélyes, így a barátságaiban is az. Amikor elnyered a bizalmát, az érzéseit, valódi önmagát is szívesen megmutatja, ezért vele nagyon őszinte  kapcsolatra számíthatsz. A Skorpió barát elképesztően gondoskodó típus, szinte biztosan levessel és orvossággal kopogtat az ajtódon, amikor beteg vagy.

legjobb barátok csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek felejthetetlen barátok

A Vízöntő

A Vízöntő nagyon megválogatja, kit tisztel meg azzal, hogy barátjának fogadja. Ezért ha a Vízöntő a barátod lett, biztos lehetsz benne, a kapcsolatotok örökké fog tartani. Annak ellenére, hogy zárkózottnak tűnik, a legjobb barátainak megnyitja a szívét, vele bármilyen problémát megbeszélhetsz, sőt mindent megtesz, hogy segítsen megoldani.

A Halak

Az önzetlenség szobrát minden bizonnyal a Halak csillagjegyről faraghatnák. Azonnal félreteszi a saját igényeit, amikor rólad van szó. Mindegy, mivel foglalatoskodik éppen, ha hívod, rohan, hogy segítsen. Ráadásul a Halak barát roppant együttérző típus is, így attól sem kell tartanod, hogy megjegyzést tenne vagy ítélkezne fölötted.

A Bika

A Bikára örökre számíthatsz, hiszen ő mindennél nagyobbra és többre értékeli a barátságot, a lojalitást. Bika barátod sosem fog cserben hagyni, akár szakítás, csalódás után akarod kisírni magad a vállán, akár az új szerelem okozta örömödet szeretnéd megosztani vele. Ott lesz melletted jóban és rosszban, a végsőkig.

relrules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top