Horoszkóp

Heti holdnaptár augusztus 29. – szeptember 4.: Most engedj el mindent, ami eddig visszahúzott

Egész héten fogy a Hold, ami pedig kitűnő alkalmat és lehetőséget rejt, hogy elengedj mindent, amire már nincs szükséged. Most érdemes méregteleníteni, fogyókúrába kezdeni vagy akár kidobni és selejtezni. Most sikerül megszabadulnod mindentől, ami lehúz, elnehezít, visszatart attól, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Most a fájdalmas és mérgező kapcsolatoktól is elbúcsúzhatsz.

SZERDA – augusztus 29: Jobb lenne, ha nem ma mennél fogorvoshoz. A hagyomány mára fogászati tilalmat jósol, persze, ha nagyon muszáj, ne halaszd el. A Kos Hold ma türelmetlenné tehet téged, ezért mára gyors, rövid távú tevékenységeket javasol a holdhoroszkóp. Ebből többet is beiktathatsz, csak ne kelljen órákig egy dologra koncentrálnod.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 30: Még ma is a Kosban jár a fogyó Hold. Mára is érvényes a tegnapi tanács: még ma is inkább kerüld a fogorvost, ha megteheted. Mára is inkább több és rövidebb feladatot tervezz! Mindenképpen használd ki a fogyó Hold jótékony hatását: tisztítsd, hámlaszd a bőrödet, és persze ne csak az arcodon.

PÉNTEK – augusztus 31: Hajnalban a Bikába lépő Hold aktuálissá teszi a szépítkezést. Ilyenkor tanácsos gyantáztatni, magad is megtapasztalhatod, a hatása valóban tartós lesz. Mehetsz manikűröshöz, kozmetikushoz is. Utóbbinál a bőrtisztításnak igen látványos lesz az eredménye. Érdemes ma a hagyományra hallgatni.

heti holdhoroszkóp holdnaptár 2018. augusztus 29-szeptember 4.

Engedj el mindent, ami eddig visszahúzott (Thinkstockphotos)

SZOMBAT – szeptember 1: A Bika Hold ma nem kedvez a fogászati beavatkozásoknak, különösen az alsó állkapocsban. Azonban ma is aktuális a szőrtelenítés, az arc- és bőrtisztítás, de a körmeid is megháláljak a gondoskodást. A Bika Hold számtalan ötletet, ihletet ad ma a lakásszépítéshez, az átrendezéshez is.

VASÁRNAP – szeptember 2: Ma az alapos nagytakarítás a leglátványosabb házimunka. Valahogy könnyebben és gyorsabban is haladsz, nem beszélve arról, mennyire látványos lesz a tisztaság. Ma is szépítgetheted az otthonodat, amíg a Bikában tartózkodik a Hold. Ugyanakkor amint az Ikrek jelébe lép, nyiss ki minden ablakot és iktass be egy alapos és hosszabb szellőztetést. Ez nemcsak a lakás levegőjét, de téged és a család többi tagját is felfrissít. A kertben vagy az erkélyeden ültethetsz ma virágokat is.

HÉTFŐ – szeptember 3: Mivel a Hold ma egész nap az Ikrekben jár, a szellőztetés természetesen ma is aktuális. És még mindig fogy, így a nagytakarítás, a selejtezés, a méregtelenítés is jóval hatékonyabb, mint máskor. Bármit sütsz, azzal most nagy siket arathatsz. Fordítsd a javadra a fogyó Hold erejét, válassz diétás, kímélő recepteket, így könnyen megszabadulsz a felesleges kilóktól is.

KEDD – szeptember 4: Elkezdődött az új tanév. A tegnapi Ikrek Hold még ma 14:05-ig a lelkesedést és a kíváncsiságot erősíti. Délután viszont már a Rákba lépve alábbhagyhat a lelkesedés, és inkább te is bekuckóznál otthon. A vizes jegyben járó Hold szerint finom teával érdemes kényeztetni magadat.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

heti holdnaptár 2018. augusztus 29. - szeptember 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top