Horoszkóp

Vajon ki beszél a fejedben? Segítünk megfejteni a rejtélyt

Számtalan gondolat cikázik nap mint nap a fejedben tudatosan vagy ösztönösen. De honnan, miből tudhatod, hogy ezeket a gondolatokat valóban te irányítod, vagy kívülről érkeznek? Melyik gondolat a megérzés, az intuíció, melyik az én-tudat, az ego hangja, és vajon melyik a spirituális vezetődé? A válasz csöppet sem egyszerű. Pontosan ezért segítünk megfejteni a rejtélyt: vajon ki beszél a fejedben?

Az én-tudat hangja

Az én-tudat a fizikai túlélésért felel, a kezdeti időszakban szinte csak ezt „hallod”, hiszen ez segít megvédeni, és megmutatni, hol húzódnak a határaid. Az ego hangját befolyásolja a környezeted, a múltbéli tapasztalatok, a kultúra és a belső félelmek. Jóllehet fő feladata a védelem, az én-tudat hangja mégis a legtöbbször az aggodalomból táplálkozik. Az ego „beszél” a vágyaidról, a tervekről, a biztonságodról, az aggályaidról, a szorongásaidról, és nem marad rejtve előtted a lehető legrosszabb forgatókönyv sem, hiszen egód ítélkezésben és diszkriminációban sem vesztegeti az időt. Nem szereti, amikor megkérdőjelezik, de az ellene irányuló kétkedést sem. Meg van benne az erő, hogy elnyomja a megérzéseket, az intuíciót és persze a spirituális vezetőd, belső éned hangját is. Mindenkor kemény és határozott hangot hallat a fejedben.

A megérzés, az intuíció hangja

Mindenkinek működik a belső hangja, amit akár isteni sugallatnak is nevethetsz. Míg az én-tudat hangjait szinte szó szerint hallod a fejedben, addig a megérzéseid jóval csendesebben jelentkeznek: inkább érzed, mintsem hallod azokat, különösen gyomortájékon. Nem hiába mondják, hogy összeszorul a gyomra… Az intuitív információk érkezhetnek nagyon tisztán, ám elképzelhető, hogy morzsákban, például álmok útján érzékeled. Fontos, hogy soha ne nyomd el magadban ezeket a finom érzeteket, és ne is söpörd le azonnal az asztalról, mondván, az eszed egészen mást mond. Utólag szinte mindig bebizonyosodik, az első megérzés volt a helyes

A spirituális vezetőd hangja

Ez a leghalkabb valamennyi fejedben cikázó gondolat közül. A leggyakrabban tested jobb oldalán észlelheted a szokatlan jeleket, vagy éppenséggel csenghet a füled, amikor spirituális vezetőd vagy a felsőbb éned üzenetét kapod. Hogy pontosan megérthesd és érzékelhesd ezeket az üzeneteket, érdemes gyakran meditálni vagy relaxálni. Az sem kizárt, hogy véletlenszerű esemény nyomán jut el hozzád az információ, amelynek elsőre talán az értelmét sem látod, vagy szimbolikus formája miatt nem érted a jelentését. Annyi bizonyos, hogy spirituális vezetőd, magasabb éned hangja mindenkor nyugodt, szeretetteljes és szelíd, félelemnek és idegességnek nyoma sincs.

Mikor melyik hangra figyelj?

Valójában mindegyikre. A lényeg, hogy egyiket sem érdemes elnyomni magadban. Az ego hangja legalább olyan fontos, mint az intuíciód vagy a felsőbb éned üzenete. Próbálj ezentúl tudatosan figyelni a fejedben zajló hangokra, hiszen így fejlesztheted, így tudod kitapasztalni, az adott helyzetben melyik nyújtja a számodra ideális megoldást.

ego spirituális vezető megérzés intuíció hangok

Milyen hang szól éppen a fejedben? (Thinkstockphotos)

(via forever conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top