Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp augusztus 28. – szeptember 3.: Meríts az univerzum végtelen gazdagságából

Meríts te is az univerzum végtelen energiájából. Neked is jár a bőség, a boldogság, a siker. Meríts magadnak az univerzum végtelen lehetőségeiből és gazdagságából. Neked is jár a gazdagság és a bőséges lehetőség. Az angyalhoroszkópból megtudhatod, melyik arkangyal segít ezen a héten, melyik angyalt érdemes kérned, hogy elvezessen az univerzumból érkező különleges lehetőségekhez.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyGábriel arkangyal, az önkifejezés angyala segít neked a héten, hogy sokkal érthetőbben mutasd másoknak mindazt, ami benned rejlik. Az érzéseidről most jó lenne beszélned, és ebben Gábriel arkangyal lesz a legnagyobb segítőd egész héten. Kérd meg, hogy segítsen pontosan szavakba és gesztusokba önteni mindazt, amit érzel.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyNem emlékszel pontosan egy eseményre, amelyet jó lenne felidézned? Nem tudod, ki, mit, mikor és miért mondott neked? Vagy ami még cikibb, nem emlékszel, te kinek mit ígértél? Hívd Zadkiel arkangyalt, a memória angyalát! Ő segít neked visszaemlékezned mindarra, amire szeretnél, és azt is eszedbe juttatja, amiről elfelejtkeztél.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyBúcsúzunk a nyártól, de legalábbis a nyári időbeosztásodtól. Azrael arkangyal segít neked elbúcsúztatni a nyarat, hogy teljesen új lendülettel, megújult energiákkal vághass bele az őszbe. Azrael arkangyal segít abban is, hogy elengedd mindazt, amihez olyan makacsul ragaszkodsz a megvalósíthatatlan nyári terveid közül.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyJeremiel arkangyal segít, hogy jobban átláss egy helyzetet. Most minden olyan zavaros körülötted, és minden olyan érthetetlennek tűnik. Jeremiel arkangyal segít abban, hogy észrevedd a bonyodalmak mögötti logikát, és megértsd, hogy minden lehetne sokkal egyszerűbb és egyértelműbb is.

heti angyalhoroszkóp csillagjegyek

Ebben segítenek a csillagjegyeknek az arkangyalok (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópA halogatás is egy szokás. Méghozzá elég rossz szokás. Ha eleged van a halogatás szokásából, ha szeretnél helyette újabb, jobb, egészségesebb szokást elsajátítani, érdemes együtt dolgoznod Rafael arkangyallal. Ő az az angyal, aki meg tudja gyógyítani a halogatásodat, és ismét életerőssé és energikussá tehet.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySámuel arkangyal szerint itt az ideje friss szemmel tekintened a karrieredre. Itt az ideje, hogy új hivatást találj magadnak, vagy legalábbis a régi szakmádon belül találd meg az új hivatásodat, azt a feladatot, amelyet élvezettel végzel. Érdemes a héten nyitott szemmel járnod, mert Sámuel arkangyal új karrierlehetőségeket mutat neked.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyŐrangyalod erős támaszod a héten, akkor is, ha úgy érzed, hogy megoldhatatlan helyzetekben kell megfelelned. Őrangyalod nemcsak erőt ad neked, hogy megoldd a heti feladataidat, de ötleteket is mutat arra, hogyan teheted meg mindezt a lehető legkisebb energiabefektetéssel. Kövesd őrangyalod vezettetését egész héten.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyMegrekedtél egy ideje, és már régóta nem találod az előrelépés lehetőségét? Hívd Raziel arkangyalt, és kérd, hogy emeljen vissza a fejlődés energiaspiráljába. Kérd meg Raziel arkangyalt, hogy helyezzen abba a felfelé tartó pozitív energiaáramlásba, amely végül elvezet téged a tökéletes jól-léthez.

heti angyalhoroszkóp

Az angyalok akkor segíthetnek, ha kérek őket (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySandalfon arkangyal felgyorsítja a körülötted zajló eseményeket. Ezt akkor érdemes kérned tőle, ha úgy érzed, képtelen vagy kivárni egy döntést, vagy képtelen vagy megvárni egy folyamat végeredményét. Azt is kérheted Sandalfon arkangyaltól, hogy tartson mindent kézben, és alakítson mindent úgy, ahogy az neked a legjobb.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyOlyan sok ügy van, amelyek mellett szeretnél kiállni. Ariel arkangyal többek között a természetvédelem angyala is, és abban segít neked a héten, hogy kiállhass a természet megóvásáért. Lehet, hogy Ariel arkangyal arra kér, taníts másokat a természetvédelemre, és az is lehet, megmutatja, hogyan élhetsz nagyobb összhangban a természettel.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyMetatron arkangyal melletted van, és energiával tölt fel téged. Metatron arkangyal az égi energiák nagymestere, aki neked is megtanítja, hogyan nyerhetsz energiát magadnak az univerzum végtelen energiaáramlásából. Abból az energiaáramlásból, amely most is ott van körülötted, és amely mindig segít neked.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyTöbb időre van szükséged a héten. Legalábbis úgy érzed, hogy most semmire sincs időd, és sokkal több idő kellene neked. Ebben Zsofiel arkangyal siet a segítségedre. Ő az idő egyik angyala, aki segít időt nyerni. Zsofiel arkangyal segít abban is, hogy sokkal több időd legyen arra a fontos projektre, amit szeretnél végigvinni a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top