Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy újra és újra összejön az exével

Míg sokan a szakításra végérvényes ítéletként tekintenek, másoknak nehezükre esik elengedni a párjukat, akivel korábban életük minden titkát megosztották. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé. Sőt, újra és újra kibékülnek, újra- és újrakezdik a talán nem is igazán működő párkapcsolatot. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Rák

Ez a 4 csillagjegy újra és újra összejön az exévelA Ráknak mindig is jobban megy a párkapcsolat fenntartása, mint az azt megelőző vadászat. Ráadásul ő az, aki talán valamennyi csillagjegy közül a leginkább nosztalgiázó típus, így nála egy idő után minden emlék csodálatosan megszépül. Ő pontosan ezért is ad második, aztán harmadik, negyedik… esélyt az exének. Nála nem számít, milyen csúnya volt az elválás.

A Mérleg

Ez a 4 csillagjegy újra és újra összejön az exévelA Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

ex-párkapcsolat szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek újra és újra megpróbálják az expárjukkal (Thinkstockphotos)

A Szűz

szűz csillagjegy ex szerelem párkapcsolat horoszkópA Szűz a praktikum és a megszokás embere, akinél az is könnyen megeshet, hogy igazán csak egyszer szeret az életében. Ahhoz a társhoz, akihez valóban közel kerül lelkileg és érzelmileg, teljes szívével kötelezi el magát, ezért pontosan a szíve fogja újra és újra visszahúzni hozzá, még akkor is, ha netán hosszabb szünetet tartott a korábbi párkapcsolatával.

A Halak

halak csillagjegy ex szerelem párkapcsolat horoszkópA Halak csak nagyon kevés esetben tekinti örökre eldöntöttnek a szakítást. Ő a rózsaszín szemüvegen át nem igazán látja a régi sérelmeket, számára azok olyanok, mintha meg sem történtek volna. Könnyű dolguk van az exeinek, ha később mégis úgy döntenének, vissza szeretnék kapni egykori Halak-szerelmüket.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top