Horoszkóp

Válassz az ősi szimbólumok közül, és tudd meg, mit hoz a közeli jövő

Ezek az ősi szimbólumok jó szerencsét és sikereket jelentettek valójában az idők kezdete óta. Valamennyi különleges érzelmi töltettel is rendelkezik. Így, amelyiket választod, az nemcsak a szerencsédről, a jövődről, hanem rólad is mesél. Melyik ősi szimbólumot választod? És vajon mi mindent árul el rólad és a lehetőségeidről? Izgalmas teszt következik.

Nézd meg tehát a gyönyörű ősi szimbólumokat és válaszd azt, amelyik a leginkább tetszik, vagy amelyiket a legközelebb érzed a lelkedhez.

ősi szimbólumok személyiségteszt jóslat

1. ősi szimbólum: az Északi csillag

Az ősi szimbólum üzenete szerint ne halogasd tovább a tervedet, amelynek megvalósítását egy ideje magad előtt tologatod. Ne késlekedj, most van itt a tökéletes idő, hogy dolgozz azon a célodon, amely régóta a fejedben motoszkál. Fókuszálj a valósításra, lásd a célt magad előtt minél gyakrabban, hiszen így könnyebben válik valóra az álmod, a vágyad.

2. ősi szimbólum: a Szentháromság

Az ősi kelta csomószimbólum szerint kereszteződéshez érkeztél az életedben, egyetlen egyszerű oknál fogva: még mindig ellenállsz valaminek, amit pedig meg kéne már tenned. Ez egy külső energia, ami arra kényszerít, hogy eldönts valamit, amivel kapcsolatban még mindig nem vagy egészen biztos. Gondod át alaposan, mit és hogyan tehetsz a jelen helyzetben, és milyen lehetséges következményekkel számolhatsz. Látni fogod, azzal, hogy foglalkozol a kérdéssel, végül hűvös fejjel és tiszta szívvel tudod meghozni a lehető legjobb döntést.

3. ősi szimbólum: a Csoda

Érezted már, hogy az életedben időnként csodával határos események történnek? Az ősi szimbólum üzenete szerint ebben a pillanatban is nagyon sok áldás hullik rád. Még ha nem is érzékeled ezeket, annyi bizonyos, a körülötted élő emberek nem véletlenül csatlakoznak hozzád olyan szívesen. Engedd el a félelmeket, és inkább élvezd a jelen pillanatát. Itt az ideje, hogy nyiss a valódi szerencsét kínáló lehetőségek felé.

4. ősi szimbólum: a Rokka

Vajon azt az életet éled, amilyet elképzeltél magadnak? Ha a válasz egyértelműen nem, akkor itt az ideje, hogy komoly változásokat hajts végre az életedben. Ha a kérdésre igennel válaszoltál, akkor az ősi szimbólum üzenete értelmében mindössze annyit kell tenned, hogy figyelj továbbra is az ösztöneidre, mert az életedben számtalan pozitív esemény, tapasztalat vár most rád. Vedd észre ezeket.

5. szimbólum: a hindu Om

Talán már ebben a pillanatban is azt veszed észre magadon, hogy valamilyen választ vagy megoldást keresel. Ne felejts el köszönetet kell mondani az univerzumnak, mert megkaptad, amire vágytál. Ha esetleg úgy érzed, nem azt kaptad, amit kértél, hidd el, akkor is van miért hálásnak lenned. Sokszor csak később érzékeled, hogy valójában a legjobb megoldást hozta neked az élet. Az ősi szimbólum üzenete szerint ne felejts el hálát adni magadnak sem az utóbbi időben elért sikerekért, tetteidért.

Meowgag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top