Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp augusztus 27. – szeptember 2.: A bőség bekopogtat az ajtódon…

Beengeded? Beengeded a bőséget, ha bekopogtat az ajtódon, vagy kikiabálsz, hogy ne zavarjanak? Talán éppen azért nem érkezett eddig meg a bőség és a pénz az életedbe, mert nem nyitottál neki ajtót. Itt a ideje a nyitottságnak és annak, hogy észrevedd, a bőség nem abban a formában érkezik, mint ahogy képzelted. A heti pénzhoroszkópból hasznos tanácsokra lelhetsz...

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Rossz pénzügyi tanácsot fogadtál meg az elmúlt héten, és ennek sajnos már látod a kárát, az eredményét. Még nem késő felismerned, hogy ez a tanács nem volt jó, és még nem késő megváltoztatnod a döntésedet. Nos, mit és hogyan teszel?

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem mindenki látja át olyan jól, hogyan kell vagy hogyan kellene bánni a pénzzel, mint te. Ezen a héten segíts mindazoknak, akik segítséget kérnek tőled. Segíts azoknak, akik nyitottak a tapasztalataidra és a meglátásaidra. Most kifizetődnek a segítő szavak.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki felajánlotta a segítségét, de te nem vagy biztos benne, hogy elfogadhatod-e ezt a felajánlást. Néha jó ötletnek tűnik, néha pedig ijesztő kiszolgáltatottságnak. Ha szeretnéd, ezen a héten még szeretettel visszautasíthatod a segítséget, de szeretettel el is fogadhatod. Mit érzel belül?

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ügyesen meg kellene tervezned, mit teszel ezen a héten az anyagi bőséged érdekében. Ideje lenne elkezdened azon dolgozni, hogy ne kelljen olyan sokat spórolnod, és sokkal könnyebben jöjjön hozzád a pénz. Például el kezdhetnél szeretettel gondolni a pénzre.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal egyszerűbb lenne, ha végre azt csinálnád, amit valóban csinálni szeretnél. A pénz mindig követi a szenvedélyt. Ha szenvedélyesen csinálsz valamit, biztos lehetsz benne, hogy a bőség is rád talál. Nos, mibe szeretnél most szenvedélyt fektetni?

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Összefogsz valakivel annak érdekében, hogy közösen teremtsetek pénzt. Ilyenkor mindkettőtök energiája együtt hat a pénzre. Akár ő hiszi azt, hogy nem kereshettek jól, akár te vagy, aki kételkedik a sikerben, mindketten rosszabbul jártok. Szóval, most még fontosabb, hogy együttes erővel és jó érzésekkel gondoljatok a pénzre.

heti pénzhoroszkóp 2018. augusztus 27-szeptember 2.

Te beengeded az életedbe a pénzt? (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal kevesebbet szeretnél költeni, és talán úgy is döntesz, hogy megtiltod magadnak a vásárlást. Ez azonban szegényes gondolkodás. A vásárlási tilalom helyett az észszerű vásárlást kellene megtanulnod a hétvégén. Például többet is vásárolhatsz, ha észszerűen költesz.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Keresed a lehetőséget, hogy bizonyíthasd a rátermettségedet valakinek. A pénzügyek éppen megfelelő terepet jelentenek ehhez. Ha a pénzzel jól bánsz, az azt jelenti, hogy megtanultad jól használni a teremtő energiáidat. A fukarság és a fösvénység nem számít a pénzzel való megfelelő bánásmódnak…

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem vonhatsz vissza egy ígéretet, pedig kezded megbánni, hogy valakinek megígértél valamit. A hétvégén érdemes felülvizsgálnod az ígéreteidet, és csak azokat meghagynod, amelyekkel valóban harmóniában vagy. Főként, ha ez az ígéret a pénzzel függ össze.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem vagy benne biztos, hogy érdemes-e a megérzéseidre hallgatnod a pénzügyekben. Érdemes, de csak azokra, amelyek valóban szeretetből fakadnak. Nem érdemes a félelmeidre hallgatnod, mert a félelem rossz tanácsadó a pénzügyekben is.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Mostanában mindig mindenki veled kezdi a kölcsönkérést. Vedd észre, egyre többen hiszik azt, hogy te vagy a legközelebbi bankfiók. Ideje lenne szeretettel visszautasítanod ezeket a kéréseket, és önállóságra biztatni az ismerőseidet. Elvégre nekik is meg kell tanulniuk helyesen bánni a pénzzel.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tervezd meg a karácsonyt, és gondold át a karácsonyi költségvetést! Nem kell ellenőrizni a naptáradat, igen, valóban még csak augusztus vége van, nem rontottam el a horoszkópot. Mégis pontosan most jött el az ideje az év végi költségekkel is tervezned, és megteremteni a szükséges fedezetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top