Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél nyitottabb

Van, akit szinte szó szerint az ájulás kerülget nagy társaságban, pláne, ha még meg is kell szólalnia, mások ugyanakkor nemhogy könnyen veszik ezt az akadályt, hanem egyenesen élvezik is. Ezek a csillagjegyek az utóbbiak csoportjába tartoznak, extrovertált, nyitott személyiségük okán kifejezetten szeretik a társaságot, az ismerkedést, és nem félnek nagyobb közönség előtt sem megszólalni. Te is a legnyitottabbak közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

nyitott csillagjegyek mérleg horoszkópA művészi beállítottságú, elegáns megjelenésű Mérleg teljesen kivirul, amikor társaságban töltheti az idejét. Kisugárzásával, vidám és kacér személyiségével pillanatok alatt varázsol el bárkit. Nem meglepő, hogy őt a horoszkóp a legnyitottabb csillagjegy közé sorolja. Mindazonáltal ismert hangulatváltozásairól is, ami miatt ugyanakkor képes teljesen magába fordulni. Szóval, az alapvetően nagyon is nyitott és kedves Mérleg olykor hajlamos elveszíteni önmagát.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

nyitott csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek imádja a társasági életet, a szórakozást. Nagyon szívesen ismerkedik, számára nem okoz gondot a kapcsolatteremtés, mindenkivel képes beszélgetni. Jól ismert szexi humoráról is, tőle természetesen a flörtölés sem áll távol. Mivel az Ikrek kettős jegy, ő is hajlamos lehet néha visszahúzódni, főként, ha éppen elönti a depressziós, negatív hangulat. Alapvetően nagyon szórakoztató és nyitott típus, aki még a nyaralást is nagyobb társaságban tölti. 

A Kos (március 21. – április 19.)

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél nyitottabbA Kos mindenképpen az egyik legnyitottabb, legextrovertáltabb csillagjegy. Ő szívesen mutatkozik bárhol és bármikor, nagyon szereti a társaságot, és valójában nélküle egyetlen buli sem teljes. Nyitott és könnyed a természete, árad belőle a vidámság, a pozitív energia, a szabadság érzése, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy olyan sokan kedvelik őt és keresik a társaságát. Ő aztán válogathat a partimeghívók között, a hétvégéket sosem tölti a négy fal között. Könnyen köt kapcsolatokat, nagyon szívesen ismerkedik.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél nyitottabbA Nyilas az a csillagjegy, akinek szinte folyamatosan mehetnékje van. Nagyon szeret utazni, új emberekkel találkozni, új barátokat szerezni. Gondtalan és könnyed természete miatt nagyon könnyű ismerkedni, beszélgetni vele. Ez a nyitottság pedig a többieket is erősen inspirálja. Ő sem hiányozhat egyetlen buliból sem, népszerű, hiszen optimista, pozitív életszemlélete könnyen átragad a többiekre. Ő az, aki minden rosszban meglátja a jót, akitől a rosszkedv azonnal elpárolog.

nyitott csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél nyitottabbak (Thinkstockphotos)

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top