Horoszkóp

4 üzenet a túlvilágról, ami megváltoztatja az életed

Akik megtapasztalták a halál közelségét, örökre másként tekintenek a földi életre. Az alábbi négy bölcsesség olyanoktól származik, akiknek halálközeli élményben volt részük. Érdemes ezeket a különleges tanácsokat mielőbb megfogadni, hiszen nagyon sok fölösleges küzdelemtől szabadulhatsz meg.

1. A szeretet körülvesz

A halálközeli élményt átélők mindegyike beszámolt egy olyan szeretetérzésről, amely hatalmasabb, mint amit valaha az életük során megtapasztalhattak. Beszámolóik szerint sokkal univerzálisabb érzés, mikor azt érezzük, a természet és az univerzum részesei vagyunk, és a szeretet mindannyiunk alapérzése. Ezt az élményt a földi létezés során is átélhetjük, például amikor meditatív állapotba kerülünk.

2. Mindannyiunk számára ki van jelölve az út

Nem arról van szó, hogy ne lenne szabad akaratunk. Az azonban biztos, mindannyian fontos célból és okkal születtünk erre a világra. Az egyéni életpályák mellett mindannyian megválaszthatjuk a szeretet útját, vagyis hogy szeressünk, elfogadjunk és segítsünk másokon.

3. Nem kell félni a haláltól

A halálfélelem eredendően az ember sajátja, pedig akik közel kerültek hozzá, visszatértek a halálból, valamennyien azt mondják, nincs rá okunk, hogy tartsunk tőle. Úgy számolnak be róla, mint egy szeretetteljes, meleg helyről, ahol csak azért nem maradtak tovább, mert tudták, még számtalan feladat vár rájuk a földi életben.

4. Szeretteink örökre velünk maradnak

A legtöbb halálközeli élményt átélt ember elmesélte, hogy találkozott valamilyen korábban eltávozott szerettével a túlvilágon. Ugyanakkor a háló az élet és a halál között hajszálvékony, ezért valójában az életünkben is van rá mód, hogy felvegyük a kapcsolatot az elhunyt rokonokkal, szeretteinkkel, amelyhez mindössze annyi a dolgunk, hogy figyeljünk a megérzéseinkre és az általuk küldött jelekre.

foreverconscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top