Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hisznek az igaz szerelemben

Ezeknek a csillagjegyeknek az igaz szerelembe vetett hitét szinte lehetetlen megingatni, amivel természetesen nincs is baj. Ha őszinte, mély és romantikus kapcsolatra vágysz, náluk biztosan megtalálod azt. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak (február 19 – március 20.)

igaz szerelem horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként nemcsak a szerelem fogalmában, az igaz és valódi szerelemben is hiszel. Nem érdekel, hogyan hangzik, amikor erről beszélsz, sőt bármilyen beszélgetés a szerelemről elvarázsol, a szemeid szinte felragyognak, a szíved pedig gyorsabban kalapál. A szerelmet még az apró dolgokban is meglátod, és nagyon sok meggyőzésbe kerül, hogy másként gondolkodj róla. Már ha egyáltalán meg lehet győzni az ellenkezőjéről.

A Bika (április 20 – Május 20.)

igaz szerelem horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként te is nagyon erősen hiszel a szerelemben, ezért az sem véletlen, hogy mindig olyan emberekkel próbálod magadat körülvenni, akik hozzád hasonlóan az igaz és tiszta szerelemért harcolnak. Úgy gondolod, azokkal tudod leginkább megosztani a mély érzéseket, akikkel igazán törődsz, és látod, milyen különleges az ilyen kapcsolat. Nem véletlen az sem, hogy számodra a szeretteidet a legfontosabbak.

hétvégi szerelmi horoszkóp június 2-június 3.

Ezek a csillagjegyek hisznek az igaz szerelemben (Thinkstockphotos)

A Rák (június 21 – július 22.)

igaz szerelem horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként mindig is arról álmodtál, hogy megtalálod az igaz szerelmet. Olyan valakit szeretnél magad mellé, akivel megoszthatod az életedet, a gondolataidat, az érzéseidet. Különleges vagy, mert tudod, hogyan adhatsz tégy mindenbe szeretetet, amit az életedben csinálsz. Kedvességeddel és a benned rejlő mély szeretettel sokakat inspirálsz. 

A Kos (március 21 – április 19.)

igaz szerelem horoszkóp kos csillagjegyKos jegyűként az egyik olyan csillagjegy vagy, aki igazán hisz a szerelemben, de nálad ez mégsem feltétlenül jelenti mindig a gyengéd és szelíd szeretet vagy szerelmet. Lehet, hogy nem mindig tűnik romantikusnak, amit képviselsz, mélyen, magadban mégis nagyon erősen hiszel a valódi és mély érzésekkel teli szerelemben és szenvedélyben.

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top