Horoszkóp

Óriásit változik az élete ezeknek a csillagjegyeknek 2019-ben

Ezeknek a csillagjegyeknek az életébe óriási változást hoz a jövő év. Lesz, aki valóban pozitív eseményekkel néz szembe, másoknak fájdalmas élményeket is tartogathat 2019. Hogy pontosan mire is számíthatnak a következő évben, arról a horoszkóp mesél. Vajon te is közéjük tartozol? Te is nagy változások előtt állsz?

A Bika számíthat a legtöbb változásra 2019-ben

változás 2019 horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként erősen ragaszkodsz a megszokottsághoz. Jövőre mégis jobban teszed, ha búcsút mondasz az unalmas rutinnak, mert az életed teljes mértékben megváltozik, és 2019-ben teljesen új oldalról fedezheted fel magad. Magabiztosabb és merészebb leszel, különösen, ha szerelemről álmodozol. Ebben az évben a szenvedélyed, az energiád felrázza, sőt alaposan felforgatja a megszokott hétköznapokat is.

Az Oroszlán pozitív változásoknak örülhet 2019-ben

változás 2019 horoszkóp oroszlán csillagjegySzámodra 2019 a megértés és a megvalósítás éve lesz, kedves Oroszlán. Végre megteszed a szükséges lépéseket az álmaid eléréséhez. Lehet, nem minden és mindig halad majd egyszerűen, ezért a dolgaidat sem tudod minden esetben könnyen kezelni. Nehézséget pontosan ez okozhat majd, hiszen megszoktad, hogy az életedben minden úgy történjen, ahogyan szeretnéd. Ennek ellenére igazán pozitív változásokra számíthatsz, amelyeknek köszönhetően például az igaz szerelem is rád találhat jövőre.

Ezek a csillagjegyek óriási változásra számíthatnak 2019-ben (Thinkstockphotos)

A Szűznek 2019 a nagy változás éve lesz

áltozás 2019 horoszkóp szűz csillagjegyBár Szűz jegyűként általában szégyenlősnek, visszafogottnak tűnhetsz, 2019-ben szinte biztosan kibújsz a csigaházadból. Végre elengeded a félelmeidet, az aggodalmakat, és kezedbe veszed az életed irányítását. Bizony, legfőbb ideje, hogy saját magaddal törődj. Vajon eddig miért nem vágtál bele egy új karrierbe, amelyről már régóta álmodtál? Vagy miért nem szakítottál a pároddal, akit pedig már régóta nem szeretsz? A jövő a tiéd! 2019 a nagy változások, az újrakezdések éve lesz.

A Bak merész álmokat szövöget 2019-ben

változás 2019 horoszkóp bak csillagjegy2019 igazán emlékezetes év lesz a számodra. Legyőzhetetlennek érzed majd magadat, semmi és senki sem ijeszthet meg téged. Mind a szerelemben, mind a munkában olyan utakat járhatsz be, amelyeket korábban talán nem is mertél volna. Mint a legtöbb Bak, eddig magányos farkasként élted a mindennapjaidat, mindez jövőre biztosan megváltozik. Egyre inkább keresed a társaságot, és már attól sem félsz majd, hogy megnyisd a szívedet…

A Halak is igazán pozitív változásokra számíthat 2019-ben

változás 2019 horoszkóp halak csillagjegyMivel Halak jegyűként az egyik legjellemzőbb tulajdonságod az intuíció, talán már magad is érzed, 2019 számodra valóban az igazi nagy változások éve lesz. Készülj fel már most az előtted álló lehetőségekre, tedd félre a kétségeidet, félelmeidet, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Többé nem hagyod, hogy bárki átsétáljon rajtad. Még akkor is, ha ez azt jelenti, erélyesebb, határozottabb leszel, mint amilyen eddig voltál, a félénk oldaladat pedig magad mögött hagyod.

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top