Horoszkóp

Íme a legjobb érvek, amiért a Nyilas a legszuperebb barát

A Nyilas nyitott szívű és lelkes, humora igazán egyedi, így vele számos szórakoztató élményben lehet részed. Mellette senki sem lógatja a lábát, örömmel vesz részt a szokványostól eltérő utazásokon és kalandosnak ígérkező programokon. És ez még nem minden. Íme, a részletek, hogy miért is ő a legszuperebb barát.

A Nyilas kifejezetten barátságos és játékos csillagjegy, sokan vágynak rá, hogy a közelébe férkőzhessenek. Felszínes ismeretségekből sem szenved hiányt, de igazán jó barátból csak kevéssel büszkélkedhet. Ezt azonban a Nyilas csöppet sem bánja, mert az élet minden területén fontosabb számára a minőség a mennyiségnél.

1. A Nyilas tényleg kíváncsi arra, amit mondasz és érzel

A Nyilasnak meglehetősen nagy az igazságérzete, szinte mindig szem előtt tartja, hogy a kapcsolatotokban ugyanannyi mozgástérrel és döntési joggal rendelkezzetek. Nem jellemző, hogy rád erőltetné az akaratát, főleg akkor, ha tudja, nehezen tudnál azonosulni vele. Mindig kíváncsi, hogy vagy és mit érzel, az erre irányuló kérdései mindig őszinték. Szeret lelkizni és az élet nagy kérdéseiről filozofálgatni, optimizmusával és sajátos humorával akkor is képes mosolyt csalni az arcodra, amikor viharfelhők gyülekeznek a fejed felett.

nyilas barátság horoszkóp

Ezért annyira szuper barát a Nyilas (Thinkstockphotos)

2. A Nyilas őszintén hisz az álmaidban

A Nyilas igazán könnyen fellelkesül, amikor valami beindítja a fantáziáját. Ha megosztod vele a legféltettebb álmaidat vagy ötleteidet, szinte biztosra veheted, ő nem fog kinevetni vagy lehurrogni. Optimista világlátása azonnal felvillanyozza, és lelkesen bátorít, hogy váltsd valóra a céljaidat. Sikereidről – még akkor is, ha azok csak kisebb mérföldkövek, nem maga a célba érés – érdemes rendszeresen beszámolnod neki, mert őszintén örül veled, és lelkesít, hogy folytasd, amibe belekezdtél.

3. Könnyen fátylat borít a múltra

A Nyilas egyenes és megbízható, nem igazán tudja magában tartani a gondolatait. Ha kihozod a sodrából, előfordulhat, hogy tesz néhány olyan kijelentést, amivel megsebezhet. Ő ugyanakkor nem nevezhető haragtartónak, így pikk-pakk elfelejti ezeket a szócsatákat, és értetlenül nézi azokat, akik hosszan őrizgetik a fájó emlékeket. Tudni kell, hogy a Nyilas nem rest beismerni a hibáit, és ha a helyzet úgy hozza, a bocsánatkérés sem esik nehezére. 

Via dichesegnosei.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top