Horoszkóp

Így illenek össze, vagy nem, a Kossal a csillagjegyek

A Kos csillagjegyűekről érdemes tudni, hogy függetlenek, szenvedélyesek, és vad elképzeléseik, álmaik vannak. Éppen ezért az ideális partnerük stabilitást hoz az életükbe anélkül, hogy csapdába esettnek éreznék magukat. Ha lejjebb görgetsz, megtudhatod, mely csillagjegyek illenek a leginkább – vagy éppenséggel csöppet sem – a Kos attitűdjéhez. Te is Kos vagy? És a párod?

A Kos egy másik Kossal 

kos-kos párkapcsolat horoszkópKét Kos együtt? Egyszerre? Ugyanabban a szobában? Megállíthatatlanok lesznek. Legalábbis  mindaddig, amíg mindketten ugyanazért a célért dolgoznak. Abban a pillanatban, hogy nem értenek egyet valamiben, lőttek a békés együttlétnek. Mivel alapvetően ugyanazok a személyiségjegyeik, nehéz is igazat adni a másiknak, mindketten készek megharcolni az igazukért. A Kos és egy másik Kos románca néha pusztító, viszont kétségtelenül soha sem nem unalmas.

A Kos a Bikával

kos-bika párkapcsolat horoszkópA Kos és a Bika nagyszerű párost alkotnak – ha képesek összecsiszolódni. Mindketten rendkívül akaratosak és önfejűek ugyanis, és míg a Kos megrettenhet a Bika makacsságától, addig ő a Kos irányíthatatlan energiáját találja ijesztőnek. Onnantól kezdve viszont, hogy megtanulják értékelni egymás jellemét, azt is felismerik, milyen jól működnek egymással az energiáik. A Bika tartja a frontot és irányt ad, míg a Kos lép és cselekszik.

A Kos az Ikrekkel

kos-ikrek párkapcsolat horoszkópA Kos az Ikrekkel valójában nagyon jó társaság egymás számára, hiszen mindketten szívesen szórakoznak az éjszakában, de a magánéletben nem igazán képesek kezelni az egymás között feszülő energiákat és feszültségeket. A könnyelmű és szédítő Ikrek vonzódik a Kos erős személyiségéhez, és míg utóbbi elbűvölőnek tartja az Ikrek személyiségét. A kapcsolat mégis gyorsan elfárad, mert hiányzik belőle az állandóság, amelyre mindketten vágynak. A könnyen alkalmazkodó, barátságos Ikreket könnyedén elfojtja a Kos nyers, szókimondó stílusa.

A Kos a Rákkal

kos-rák párkapcsolat horoszkópElső pillantásra a Kos és a Rák párosa teljesen ellentmondásosnak tűnik. A Kos hangos és agresszív, a Rák érzékeny, visszahúzódó és csendes. A nyilvánosság számára úgy tűnhet, a Kos dirigál mindenben, de amikor kettesben vannak, a Rák erős spiritualitása felveszi a versenyt a Kos dinamizmusával, hangoskodásával. Mindaddig, amíg tiszteletben tartják egymás szükségleteit és természetét, valójában egészen jól elvannak egymással.

kos párkapcsolat összeillenek csillagjegyek horoszkóp

Így illik a Koshoz – vagy nem – a többi csillagjegy (Thinkstockphotos)

A Kos az Oroszlánnal

kos-oroszlán párkapcsolat horoszkópA Kos és az Oroszlán két harcos, dinamikus, tüzes csillagjegy, akik mégis meglepően jól tudnak együttműködni. Az Oroszlán igényli a figyelmet, a Kos hozzá képest sokkal visszafogottabb. Míg a Kos inkább menekül a túlzottan hangos társaságból, az Oroszlán a legnagyobb forgatagot keresi. Akkor van esélyük leginkább a közös életre, a tartós párkapcsolatra, ha képesek értékelni egymást, és meghagyják a másiknak, hogy kedve szerint tegye a maga dolgát. Kérdések nélkül.

A Kos a Szűzzel

kos-szűz párkapcsolat horoszkópA Kos és a Szűz hosszú távon nem képesek elviselni egymást. A Kos hangos, rendetlen, türelmetlen, a  Szűz pedig sokat panaszkodik, mindenben túlzottan is óvatos és megfontolt, viszont folyton rámutat a Kos hibáira. Az egyetlen esélyük, ha belátják és egyetértenek, kettőjük kapcsolata nem volt igazán jó ötlet, és mindketten élik inkább a saját életüket – valaki mással. Igazi jó barátok maradhatnak, ha képesek szépen és kulturáltan szakítani.

A Kos a Mérleggel

kos-mérleg párkapcsolat horoszkópTagadhatatlan, hogy valósággal vibrál közöttük a szexuális energia. A Kos uralkodó bolygója a Mars, a Mérlegé pedig a Vénusz. Már csak ezért is úgy tűnhet, őket a sorsuk is egymásnak teremtette. A Kos bátorsága ellensúlyozza a Mérleg határozatlanságát, míg utóbbi együtt érző és türelmes személyisége kifejezetten megnyugtatóan hat a Kosra. Amíg a Mérleg higgadtságra tanítja a párját, addig a Kos tüzessége nagyon erősen inspirálja, cselekvésre ösztönzi a Mérleget. 

A Kos a Skorpióval

kos-skorpió párkapcsolat horoszkópA nyers erővel jellemezhető Kos szeret titkolózni, ezért a szintén titkolózásra hajlamos Skorpióval kezdetben úgy tűnik, ők ketten külön bolygóról érkeztek, és a titkolózást leszámítva semmi közös nincs bennük. A közöttük izzó szenvedély mégis olyan tüzet lobbant lángra közöttük, amire talán még ők maguk sem gondoltak volna. Ők folyamatosan fedeznek fel egymásban valami újat, ennek köszönhetően időről időre képesek értékelni a másikat. Még a vitákat is a kölcsönös tisztelet hatja át, így nem véletlen, hogy vadul elkötelezettek egymás iránt.

kos párkapcsolat horoszkóp

Néhány csillagjeggyel nagyon erősen találja meg a Kos az összhangot (Thinkstockphotos)

A Kos a Nyilassal

kos-nyilas párkapcsolat horoszkópA Kos és a Nyilas nagyszerű barátok. Mindketten szívesen feszegetik a határokat, imádják a kalandokat, az újdonságokat. Ugyanakkor mindketten hajlamosak a magányra, az egyedüllétre is. A Nyilas nem szeret hosszasan egy helyben maradni, a Kos pedig képtelen kezelni párja csapdába esettségének érzését, ezért nehezen elképzelhető a kettejük közötti hosszan tartó romantikus viszony. Ők talán sosem lesznek a hagyományos értelemben vett pár, de alkalmi partnerekként, barátokként ideális társra találhatnak egymásban.

A Kos a Bakkal

kos-bak párkapcsolat horoszkópNem igazán illik egymással össze a Kos és a Bak. Míg ő rendkívül keményen, szívósan és kitartóan dolgozik, addig a Kost valójában nevetségesnek és túlzottan is lelkesedő típusnak látja, ezért a Kos valójában szélmalomharcot vív a Bak komoly és gyakorlatias jellemével. A Bak minden szinten elkötelezettséget és partnerséget keres a párkapcsolatában, a Kos inkább nem ígér semmit. Kettejük között nagyon erős kompromisszumokra lenne szükség, hogy ez a kapcsolat működőképes lehessen.

A Kos a Vízöntővel

kos-vízöntő párkapcsolat horoszkópA Kos és a Vízöntő lenyűgözőnek találja egymást, hiszen mindketten lelkesednek a változatosságért, az újdonságokért, a különlegességekért. Ők még évek múlva is képesek újdonságokat felfedezni a másikban. Mindketten hajlamosak lázadni a konvenciók ellen, együtt talán még a világot is meg tudják változtatni. A Kos energikus természetével könnyedén ébren tartja a Vízöntő érdeklődését, míg a Kost párja szabad szelleme inspirálja. Ők ketten valóban csodákat tudnak elérni.

A Kos a Halakkal

kos-halak párkapcsolat horoszkópHa létezik valaki, akire a Kosnak valóban szüksége lehet, az biztosan nem más, mint a Halak. Ő az, ugyanis aki képes megtanítani a Kost, hogy az érzelmeire, az intuíciójára is figyeljen. A Kos pedig mindent képes bevetni, csak segíthessen megvalósítani a párja álmait. A nagy szerelem ellenére eleinte inkább problémás lehet a kapcsolatukat, hiszen nagyon különböző formában látják a valóságot. De ha a Kos türelmes és higgadt, a Halak pedig bátor és bevállalja kockázatot, bámulatosan kiegészíthetik egymást.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top