Horoszkóp

Ezeket a megérzéseket sose hagyd figyelmen kívül

Megérzéseid a legnehezebbnek tűnő helyzetből is kisegítenek, ha figyelsz rájuk, ha kellően nyitott vagy, hogy meghallgasd ezeket a belülről érkező hangokat, jeleket. Szinte biztosan tapasztaltad már ezeket a megérzéseket legalább egyszer az életedben. Vajon figyeltél akkor rájuk? Ezek azok a jelek ugyanis, amelyeket sosem lenne szabad figyelmetlenül hagynod...

1. jel, amit ne hagyj figyelmen kívül: képtelen vagy döntést hozni

Ha már napok vagy hetek óta küzdesz egy döntés meghozatalával, az intuíciód valószínűleg afelé próbál húzni, hogy inkább ne dönts, hanem várj még, hátha a probléma magától is megoldódik. Ha nincs lehetőséged várni, mert nagyon is sürget a döntés, akkor mindenképpen próbálj a megérzésekre figyelni, és semmiképpen sem másokra hallgatni. Ne mások elvárásai szerint dönts, hanem ahogyan te érzed jónak.

2. jel: folyton visszaigazolást keresel

Amikor szinte folyamatosan a körülötted élők véleményét kéred akár ugyanabban a témában is, mélyen magadban valójában már réges-rég rájöttél az igazságra, csak nem akarsz tudomást venni róla. Állj ilyenkor mindenképpen legalább egyetlen percre, ne foglalkozz mások véleményével, inkább őszintén hallgasd meg, mit üzen a belső hangod. Mit súg a megérzésed? Érdemes követned.

3. jel, amit ne hagyj figyelmen kívül: úgy érzed, elszívták az energiád

Amikor bizonyos emberek között, vagy bizonyos helyeken azt érzed, szinte képtelen vagy önmagad lenni, enerváltnak  érzed magad, tudd, a megérzéseid jeleznek, nem a megfelelő helyen és embere társaságában vagy! Ezt az érzést soha ne hagyd figyelmen kívül, inkább szakíts végleg ezzel a társasággal. Nem segítenek téged, ellenben elszívják az energiádat.

4. jel, amire figyelj: egyszerűen csak érzed, hogy valami nincs rendben

Néha semmilyen magyarázatot nem találsz rá, miért is érzed úgy, hogy valami nem az igazi, valami nem stimmel. A stressz, az aggodalom, a szorongás persze rátehet egy lapáttal az érzetre, de ha e mögé tekintve sem érzed a biztonságot, jobban teszed, ha változtatsz, ha elengeded a megérzéssel összefüggő helyzetet, embert. Nem könnyű felismerni, viszont a lelked hangja ebben is segít.

intuíció megérzés jelek

Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a jeleket (Thinkstockphotos)

foreverconscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top