Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp augusztus 15-21.: Légy résen, most könnyen felszaladnak a pluszkilók

A következő napokban a Hold nő, amely abban segít, hogy mindenféle jót vigyél a szervezetedbe, a bőrödbe. Az építkezés, a gyarapodás időszaka ez a hét. Most még a vitaminok, ásványi anyagok is hatékonyabban járulnak hozzá az egészségedhez, viszont sokkal könnyebben szedhetsz magadra néhány fölösleges kilót is. Mi mindenre alkalmas, és mire nem ez a hét? A holdhoroszkópból kiderülnek a részletek.

Heti holdhoroszkóp

SZERDA – augusztus 15.: Nő a Hold: a tápanyagok közül a zsírok és az olajok épülnek be a leghatékonyabban a mai napon. Vigyázz, mert ez a holdállás könnyen hízásra hajlamosíthat! Használd inkább a növő Hold előnyös oldalát, kényeztetheted ma pakolással, maszkkal, krémmel a bőrödet.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 16.: A zsírokat, olajokat ma is hatékonyan hasznosítja a szervezet. Érdemes még ma is a bőrápolásra, bőrtáplálásra időt szakítanod, felkeresheted a kozmetikusodat. Választhatsz kényeztető masszázst, de akár talpmasszázst is. A hagyomány szerint viszont ma nem érdemes fodrászhoz menni, de a kerti munka is tiltott.

PÉNTEK – augusztus 17.: A Skorpió Hold vizes jegy, ezért ma elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása leginkább szénsavmentes ásványvíz formájában. Körömápolásra, manikűrre, pedikűrre ideális a mai nap. A fodrásszal érdemes néhány napot várni, ahogyan a kertészkedéssel is.

SZOMBAT – augusztus 18.: Ma a szénhidrátok hasznosulnak a leghatékonyabban. Még mindig figyelj tudatosan az étkezésre, ha nem szeretnél hízni. Még ma se menj fodrászhoz, viszont már kertészkedhetsz. Ha időd engedi ültethetsz fűszernövényt, nyírhatsz sövényt és füvet. Továbbra is vizes jegyben jár a Hold: locsolj, öntözz, permetezz.

VASÁRNAP – augusztus 19.: A hosszú hétvége kellős közepén le kéne lassulnod, és időt szakítani a pihenésre, a töltődésre. Persze a lelkes Nyilas Hold inkább aktivitásra sarkall. Ha muszáj valamit csinálnod, akkor süthetsz ma például kenyeret, befőzhetsz, savanyíthatsz káposztát. Ma finomabbra sikerül, mint bármikor. A kertben aktuális a metszés és a fák sebkezelése.

HÉTFŐaugusztus 20.: Az új kenyér ünnepén miért ne süthetnél saját készítésű kenyeret? Tökéletes az időzítés a ropogósan mennyei kenyérhez. Tedd igazi ünneppé a mai napot, hiszen a Nyilas Hold méltó hangulatba hoz téged (is). A hagyomány szerint a kertben metszhetsz, a konyhában a sütésen kívül befőzhetsz, esetleg savanyíthatsz.

KEDD – augusztus 21.: A hosszú hétvége után a Bak Hold szerint nem árt, sőt kimondottan jót tesz, ha kényezteted magad talpmasszázzsal, bőrtáplálással, körömápolással. Elvileg fogászati és kertészeti tilalom van ma. Ez pedig azt jelenti, a hagyomány szerint veszélyes lehet ilyesmit mára időzíteni.

Ezt mutatja a heti holdnaptár

holdnaptár holdhoroszkóp 2018. augusztus 5-21.

Erre figyelj a héten a holdnaptár szerint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top