Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp augusztus 14-20.: Nehéz helyzetbe kerülhetsz a héten

Nehéz helyzetbe kerülhetnek a héten a csillagjegyek. Az angyalok ezúttal is segítenek, ha kéred őket. Ha nem kéred, tétlen kénytelenek szemlélni, ahogyan próbálsz a feladatokkal megküzdeni. Hogy melyik angyal segíthet neked most igazán? A horoszkópban megtalálod a részleteket.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyZadkiel arkangyal segít neked begyógyítani a régi érzelmi sebeket. Azokat, amelyek még mindig úgy sajognak, mintha valaki fizikailag bántott volna. Kérd meg Zadkiel arkangyalt, hogy indigókék gyógyító fénnyel burkolja be, és gyógyítsa meg az érzelmi sebeidet. Ezután végy néhány mély lélegzetet, vagy meditálj néhány percet.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyRaziel arkangyal szívesen kommunikál az álmaidon keresztül veled a héten. Ha most emlékezetes, színes, elgondolkodtató, gyógyító álmot látsz, biztos lehetsz benne, hogy Raziel arkangyal küldte neked. Ha pedig kérdésed van az angyalokhoz, azt is felteheted elalvás előtt Raziel arkangyalnak, aki az álmodban válaszol neked.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyEzen a héten Metatron arkangyal a segítőd. Ő már korábban is segített neked. Ezúttal abban segíthet, hogy megtanulj valamit, amit most különösen fontosnak tartasz. Legyen szó konkrét tananyagról, szakmai tudásról vagy ismeretről, amelynek hiánya kellemetlenségeket okozhat neked, a megoldáshoz hívd segítségül Metatron arkangyalt.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyÚgy érezheted, túl sok az agresszió a környezetedben, és sokan akarják rád kényszeríteni az akaratukat. Az ilyen helyzetekben érdemes segítségül hívnod Sandalfon arkangyalt az agresszió feloldásához. Egyszerűen kérd őt, hogy vegyen körül védelmező türkizszínű fényével, amely megvéd mindenfajta agresszív helyzettől.

heti angyalhoroszkóp 2018. augusztus 14-20.

Ez az arkangyal támogat és segít téged a héten (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópValaki megbántott, te pedig olyan mélyen megsértődtél, hogy még mindig hordozod a fájdalmat. Pedig ez a fájdalom nem jó neked, a másik fél pedig semmit sem tud róla. Érdemes megkérned Jeremiel arkangyalt, oldja fel a haragodat, oldja fel a megkövült, megkeményedett érzelmeidet, és helyezzen vissza újra az Univerzum szeretetáramlásába.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyRaguel arkangyal segít, hogy megtudhasd azt az igazságot, amelyet valaki elhallgat előled. Raguel arkangyal segít abban is, hogy felfedezd azt az információt, amelyet tudnod kell, és ezt az igazságot később ne csak a saját javadra fordítsd. Azoknak segíts vele, akik eddig megpróbálták eltitkolni előled.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyHa kifogytál az ötletekből, fordulj bátran Uriel arkangyalhoz segítségért! Gondolj Uriel arkangyalra úgy, mint az égi ötletgyárosra, aki bármilyen helyzetben képes remek ötleteket adni neked, és minden helyzetre elkészíti a személyre szabott, csak ott és csak akkor érvényes ötletet. Uriel arkangyal ötleteivel te leszel a legkreatívabb a héten.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegySzeretnél változtatni az alakodon, mindent kipróbáltál, de semmi sem segített? Van angyali megoldás! Rafael arkangyal az alakformálás szakértője, így mindegy, hogy fogyni, hízni, izmosodni szeretnél, hozzá érdemes fordulnod. Épp úgy, mint egy edzőnek, mondd el Rafael arkangyalnak, mire vágysz, majd kövesd az égi vezettetést!

heti angyalhoroszkóp 2018. augusztus 14-20.

Nehéz helyzetbe kerülhetnek a héten a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySzükséged van rá, hogy valaki tanácsot adjon neked, de talán nem ismered még a megfelelő tanácsadót. Ha lelki tanácsadóra van szükséged, kérd meg Azrael arkangyalt, vezesse el hozzád a legmegfelelőbb lelki segítőt, aki hasznos és gyógyító tanácsokat tud adni. Azrael arkangyal gyorsabban megoldja a helyzetet, mint hinnéd.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyHa túl zaklatott vagy, hívd Sámuel arkangyalt, aki segít neked megnyugodni, és segít rátalálni a belső békédre. Lehet, most még nehezen tudod elképzelni, hogy belenyugodj egy helyzetbe, de tudnod kell, a béke nem jelent feltétlenül belenyugvást. A béke állapotában látod meg azt a bölcs lépést, ami segít megoldani ezt a helyzetet.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyŐrangyalod minden helyzetben vigyáz rád, és mindig ott áll melletted. Nemcsak a héten, de életed minden napján. Most azonban fontos, hogy megerősítsd magadban, őrangyalod valóban vigyáz rád. Szükséged van rá, hogy megerősödjön benned a biztonságérzet, és ebben segít, ha tudatosítod magadban őrangyalod jelenlétét.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyAriel arkangyal a természet angyala, aki már régóta biztat téged, hogy tölts több időt a szabadban. Akár nyaralsz, akár nem, érdemes kimozdulnod és nagy sétákat tenned a természetben a héten. Ariel arkangyal most gyógyító állatokat küld a közeledbe, hogy segítsenek az energiájukkal. Ha például a tengerpart mellett vagy, most könnyen láthatsz delfineket…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top