nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy imádja az ölelést

Ez a 3 csillagjegy imádja az ölelést

Nem mindenki az a nagy ölelkezős típus, de a következő három csillagjegyet nem kell kétszer kérni, hogy megöleljen. Sőt, ha párod is közéjük tartozik, akkor számára kifejezetten fontos, hogy minél gyakrabban megöleld csak úgy spontán is. Nos, te is közéjük tartozol? A horoszkópból fény derül a részletekre.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bika az öleléssel fejezi ki a szeretetét

A Bika számára semmi sem fejezi ki jobban a szeretetet, mint a testi megnyilvánulások és gesztusok, ezért ha lehetséges sorrendet felállítani, nála biztosan az ölelés áll az első helyen. Mivel uralkodó bolygója a Vénusz, ezért hihetetlenül meleg szívű és szeretetteljes csillagjegy, különösen azzal, akivel mélyen törődik. Ha róla van szó, biztos nem kell semmilyen ürügyet találnod, hogy megöleljen.

via GIPHY

Az Oroszlán nagyon szeret a párjához bújni

Bár az Oroszlán ismert erős énközpontúságáról, és kifejezetten igényli, hogy a többiek rá figyeljenek, mégis rendkívül nagylelkű, árad belőle a szeretet, és nagyon hűséges csillagjegy. Mindent megtesz érted, és csöppet sem zavarja, ha ezt mások is látják. Nagyon szeret hozzád bújni, mert éreznie kell, hogy szereted, és hogy ő is nagyon szeret téged, az ölelkezés pedig a legjobb bizonyíték erre.

via GIPHY

A Mérleg a legromantikusabb

Míg a Mérleg az egyik legtársaságkedvelőbb típus a csillagjegyek között, de párjával legalább ennyire gyengéd és szerető típus is. A Bikához hasonlóan az ő uralkodó bolygója is a Vénusz, nem véletlenül annyira romantikus a szíve mélyén. Ha látja benned, hogy őszintén érdekled őt, nagyon gondoskodó és figyelmes párra találhatsz benne. Szeretetét ő is az öleléssel fejezi ki. Ha lehet, minél gyakrabban…

via GIPHY

Elite Daily Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Megosztás Facebookon