nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek sosem vállalják be az egy éjszakás kalandokat

Ezek a csillagjegyek sosem vállalják be az egy éjszakás kalandokat

Nem mindenki vágyik a futó kalandokra, ezek a csillagjegyek biztosan nem. Ők a tartós és elkötelezett párkapcsolatok hívei, talán sosem bonyolódnak egy éjszakás kalandokba. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Tinder és a különböző randi appok korában alkalmi kalandokra lelni talán nem is olyan bonyolult történet. Míg akadnak, akik szívesen kalandoznak, mások talán egyenesen rettegnek az egy éjszakára szóló kapcsolatoktól. A következő csillagjegyek az utóbbiak közé tartoznak, ők általában előbb ismerkednek, aztán bújnak csak ágyba…

1. Rák (június 21 – július 22.)

egyéjszakás kaland csillagjegyek rák horoszkópA Rák intuitív és rendkívül érzékeny csillagjegy. Mély érzelmekkel teli és hosszan tartó kapcsolatokban gondolkodik, szeretteihez nagyon erősen ragaszkodik. Ha érdeklődést mutat irántad, ő biztosan komoly kapcsolatot szeretne veled. Nem fog ágyba bújni veled az első randi után, mert előbb mindent tudni akar rólad, aztán majd talán jöhet a folytatás….

2. Skorpió (október 23 – november 21.)

egyéjszakás kaland csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a hosszú távú kapcsolatok híve. Legyen szó romantikus vagy baráti kapcsolatról, ő szinte biztosan bizalmatlanul tekint rád eleinte. Bármennyire is vonzódik hozzád, kérdezni és kérdezni fog, hogy minél mélyebben ismerhessen meg. Ha akar téged, akkor birtokolni akar, nem mellesleg hihetetlenül féltékeny. Nála az alkalmi kapcsolatok már csak ezért sem jönnek be.

via GIPHY

3. Vízöntő (január 20. – február 18.)

egyéjszakás kaland csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő intelligens típus, viszont szeret egyedül lenni. Nála könnyen elképzelhető, hogy az első randi előtt a melletted és ellened szóló érveket sorolja magában, miért érdemes vagy éppenséggel nem érdemes járni veled. Idealista típus, nem könnyű megfelelni neki, vágyik a szabadságra, az önállóságra. Mégsem szeretné, ha az éjszaka kellős közepén fognád magad, és hazamennél. Ő is inkább komoly kapcsolatra vágyik.

4. Halak (február 19. – március 20.)

egyéjszakás kaland csillagjegyek halak horoszkópA Halak talán a legérzékenyebb, legérzelmesebb csillagjegy valamennyi közül. Nem véletlen, hogy erős érzelmi kapcsolatra vágyik. Nála hosszabb időt igényel az ismerkedés, szívesen találkozik és randizik veled többször is, mire eljut a felismerésig, hogy te kellesz neki. Vele sosem fogsz az első estén a hálószobában kikötni.

Your Tango

Megosztás Facebookon