Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre mindenkinél erősebben hat az augusztusi újhold

Ezen a nyáron sok minden tapasztalható volt, ami az égboltot és a csillagok állását illeti. Jelenleg is hat bolygó retrogád, vagyis hátráló mozgást végez, de szemtanúi lehettünk a teljes holdfogyatkozásnak, a szuperholdnak, most pedig a szombati újhold energiája hat nagyon nagyon erősen a szemünkre és bizony az érzéseinkre is. Ez a három csillagjegy különösen érezni fogja szombaton az Oroszlán jegyében tündöklő újhold hatását. Te is köztük vagy?

A Bika végre dönthet

szombat újhold bika csillagjegy horoszkópSzámos ellentétes érzelmű és intenzitású energia dúl most a Bika csillagjegy lelkében. Mindezt leginkább a Merkúr és a Mars bolygók retrográd mozgása okozza, amelytől minden sokkal nehézkesebbnek, lassabbnak tűnhet, mint általában. Az Oroszlán jegyben tündöklő újhold hatására szombattól végre elindulhat valami új. Végre határozott döntést hozhatsz egy olyan kérdésben, amelyen már régóta gondolkoztál. A csillagok szerint ugyanakkor érdemes még egy kicsit várni, és inkább csak szeptemberben meghozni a nagyobb döntéseket. Ha elhatározod, hogy úgy projektbe kezdesz vagy a magánéletedben teszel fontos lépést, a mai újhold energiája következtében kísértést érezhetsz, hogy máris lépj, és ne hezitálj tovább. Az augusztust használd a tervezésre, aztán szeptemberben újult erővel vághatsz a megvalósításba.

A Bak most lépésben haladhat a céljai felé

szombat újhold bak csillagjegy horoszkópA Bak számára most nem minden az, aminek látszik. Pontosan mit jelent ez? Például azt, hogy a valóság egészen más lehet, mint amilyennek szombaton mutatja, láttatja magát. Az újhold csupán egy alig észrevehető halvány fénysugár az égbolton – pontosan tudod, hogy ott van a hold, mégsem látod. Hatására ugyanakkor erős késztetést érezhetsz, hogy több újdonságba is belefogj egyszerre, mégis légy óvatos és körültekintő. Már tudod: a látszat csalhat. Egyetlen feladatra összepontosíts, ne forgácsold szét az energiákat. Amint végeztél az első projekttel, csak az után kezdj a következőbe. A szeptember számodra is sokkal kecsegtetőbb lehetőségeket ígér, de ehhez már ma is lézerpontossággal fókuszálj a legfontosabb feladatra.

Az Oroszlán új útra léphet

szombat újhold oroszlán csillagjegy horoszkópAz Oroszlán az augusztus sztárja, nem meglepő módon, hiszen a Nap éppen a jegyében jár, a születésnapját is mostanában ünnepli. A Nap mellett szombaton a Hold is a jegyedbe lép, a Merkúr pedig retrogád mozgást végez szintén az Oroszlánban. Elképesztően intenzív energiák hatnak most rád, kirobbanó erőben érezheted magad, ami azért mégsem olyan rossz, igaz?A szombati újhold lehetőséget ad, hogy felfedezhesd ismét a függetlenségedet, a benned rejlő bátorságot, hogy újra valódi önmagad lehess. Vedd kezedbe a gyeplőt, és indulj el a megújulás, az újdonságok ösvényén. Mielőtt rálépnél az útra, érdemes néhány pillantást vetni a múltba is. Vajon mit értél el, hová, meddig jutottál? 

Bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top