Horoszkóp

Ezért annyira csodás barát egy Szűz

A Szűz racionális, gyakorlatias és precíz, mindent előre megtervez, méghozzá a legapróbb részletekig. Maximalista, ő mindenből, így a barátságból is a lehető legtöbbet akarja kihozni. Mégsem csupán ezért ő a legszerethetőbb csillagjegy. A horoszkóp felfedi a részleteket. Te is a Szűz jegyében születtél? Igazak rád a horoszkóp állításai?

A Szűz társaságát azok élvezik igazán, akik vevők sajátos, időnként fanyar humorára, ugyanakkor elismerik kedves és megnyerő természetét. Ő az egyik legkiszámíthatóbb csillagjegy, nyugodt és figyelmes, ráadásul kiváló tanácsadóra lelhetsz benne, döntéshelyzetekben érdemes a véleményét kérni.

1. A Szűz nem árul zsákbamacskát

Kicsit sem magát megjátszó vagy képmutató típus, ami a szívén, az a száján. A hirtelen jött ötletekkel, váratlan fordulatokkal nem igazán tud mit kezdeni, hiszen szeret mindent előre eltervezni – ennek köszönhetően te is mindig tudhatod, mire számíthatsz tőle. A különcséggel, a túlzott lazasággal nehezen azonosul, ahogy a megbízhatatlanságot sem viseli el. A Szűz nyílt lapokkal játszik, és nem híve a cselszövésnek, a sumákolásnak.

horoszkóp szűz legjobb barát

A Szűz kiszámítható, de mégsem unalmas csillagjegy (Thinkstockphotos)

2. A Szűz a lényegre kíváncsi, nem az üres szavakra

A Szűz nem csak udvarias, hanem azt is mindig tudja, hogy hol a határ. Sosem szaporítja feleslegesen a szót, nem bombáz haszontalan és tapintatlan kérdésekkel. Lényegre törő meglátásait szívesen megosztja, de sosem csap hozzájuk hosszú felvezetőt és unalmas körítést. Jobb, ha tanulsz tőle, és te sem rabolod az idejét üres fecsegéssel, mert azzal könnyen a vesztedbe rohanhatsz. A tartalmas beszélgetésekkel viszont még szorosabbra fűzheted a barátságotokat.

3. A Szűz utat mutat a bajban

Mivel a Szűz földön járó, gyakorlatias típus, előszeretettel analizálja a körülötte lévőket, és a velük történt dolgokat. Hasznos tanácsokkal segíthet, amikor elakadsz valamiben, és nem találod a kiutat. Magától ritkán avatkozik a többiek dolgába, de ha kéred a véleményét, minden bizonnyal tud újat mondani. Igaz, hogy az átlagosnál kicsit nehezebben mutatja meg az érzelmeit, mégis megtalálja a módját, hogy a tudtodra adja, valóban fontos vagy neki.

(via dichesegnosei.it)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top