nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezekről a csillagjegyekről nem gondolnád, mennyire érzékenyek

Ezekről a csillagjegyekről nem gondolnád, mennyire érzékenyek

Ne tévesszen meg kemény és határozott külső! Ezek a csillagjegyek ugyanis látszólag nagyon erősek, magabiztosak, a lelkük mégis sokkal érzékenyebb és bizonytalanabb, mint a többieké. Nagyon sebezhető és érző bensőt takar a hűvösségük és a távolságtartásuk. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.
NLCafé
f Ajánlom

A Rák

A Rák páncélja elsőre keménynek és törhetetlennek látszik, valójában mégis ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Viselkedése mögött valójában az húzódik meg, hogy egészen addig nem fedi fel valódi énjét, lelke mélységeit, érzelmeit, amíg nem érzi magát biztonságban.

A Szűz

kemény határozott érzékeny csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz maximalizmusa és kritikussága mögött valójában nagyon is érző lélek és hatalmas szív rejlik. Sőt! Sokan nem is gondolnák róla, de ő az egyik legempatikusabb és legmegértőbb a csillagjegyek között. Eleinte visszafogott és hűvös, de amint felébred benne a bizalom, megnyílik, és valódi önmagát adja.

A Skorpió

kemény határozott érzékeny csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpióról úgy tűnhet, mintha minden leperegne róla, valójában ennek éppen az ellenkezője igaz. Sokszor túlságosan is a szívére veszi a dolgokat, az pedig biztos, hogy nála jobban senki nem aggódik a szeretteiért. Nagyon mélyen érez, nagyon sebezhető a lelke, és ezért óvja magát olyan erősen. 

A Bak

kemény határozott érzékeny csillagjegyek bak horoszkópA Bak ereje és keménysége nem egyenlő az érzéketlenséggel. Kívülről valóban szívós és hajthatatlan, néha valódi hajcsárnak tűnik, ugyanakkor a lelke mélyen nagyon érzékeny és segítőkész típus is egyben. Éles szemét és pontos megérzéseit gyakran épp arra használja, hogy másokon segítsen.

kemény határozott érzékeny csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak látszólag kemények (Thinkstockphotos)

bustle

Megosztás Facebookon