Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon intenzíven élik meg az érzelmeket

Ezek a csillagjegyek nagyon intenzíven élik meg az érzelmeket. A kapcsolataikat nagyon komolyan veszik, ők valóban mindent beleadnak, amit csak lehetséges. Könnyedén kimondják, és kimutatják, mit éreznek. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák (június 21 – július 22.)

rák horoszkóp érzelmes csillagjegyekA Rák valósággal imád az érzéseiről beszélni, ő folyamatosan elmondja, mit és hogyan érez. Alapvetően félénk és bizalmatlan csillagjegy, és általában nem is kockáztatja meg, hogy felfedje a valódi érzelmeit még akkor sem, ha valójában nagyon is vonzónak talál téged. Félti ugyanis a lelkét, fél a csalódástól, meg attól, hogy összetörik a szívét. Viszont onnantól kezdve, hogy képes megbízni benned, szerte foszlik a félelme, és bátran megmutatja az érzéseit.

A Mérleg (szeptember 24 – október 23.)

mérleg horoszkóp érzelmes csillagjegyekA Mérleg erősen vágyik rá, hogy a lehető legközelebb kerüljön a párjához. Őt a szeretet és a barátság határozza meg a leginkább. Teljes mértékben elkötelezi magát melletted, meglepetésekkel halmoz el, kedves gesztusaiból igazán szerencsésnek érezheted magad, hogy a párja lehetsz. Valóban érzelmes oldala belőled is kihozza a szenvedélyt. A külvilág felé ugyanakkor az udvarias, visszafogott oldalát mutatja, mert szerinte a magánélet, az érzések csak kettőtökre tartoznak.

A Halak (február 19 – március 20.)

halak horoszkóp érzelmes csillagjegyekA Halak rendkívül érzékeny és érzelmes típus. Soha nem fél kimondani, amit valójában érez. A valóság számára sokkal ridegebbnek tűnhet, mint az a kép, ami a fejében, a lelkében játszódik. A képzelete határtalan, ezért a nagyon sajátos módon fejezi ki a legmélyebb gondolatait, érzéseit azok felé, akiket a legjobban szeret. A bizalom számára is nagyon fontos, ha megkapja, mindent megtesz érted, és a szívét is teljesen megnyitja előtted.

Boldsky Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top