Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az ágyban is önfeláldozóak

Ezek a csillagjegyek valóban mindent megtesznek, hogy párjukat boldognak láthassák. Ők a hálószobában is önfeláldozóan viselkednek. Persze ez nem azt jelenti, hogy maguktól megvonnák az örömet és a boldogságot, de tény és való, ők mindig előbb adnak, mint hogy kapni szeretnének. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika a legérzékibb csillagjegy

Ezek a csillagjegyek az ágyban is önfeláldozóakA Bika uralkodó bolygójának, a Vénusznak köszönheti különleges érzékiségét, érzékenységét. Mind az öt érzékszervét beveti a hálószobában, és arra törekszik, hogy párjának minél többet adhasson. Kitartó és türelmes, mindent maximálisan megtesz a párja öröméért. Addig ő sem érhet a csúcsra, míg párja nem jutott el odáig…

A Mérleg a legönzetlenebb

önzetlen önfeláldozó csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg életében minden az egyensúlyról szól, így van ez a szerelemben, a párkapcsolatban és persze a hálószobában is. Őt is a Vénusz bolygó uralja, ezért nem véletlenül hajlamos többet adni, mint elfogadni. Mindenkor önmaga elé helyezi a párját. Vele az együttlét egyszerre vizuális és spirituális élmény.

A Bak a legnagyszerűbb szerető

önzetlen önfeláldozó csillagjegyek bak horoszkópA Bakot valójában a teljesítménykényszere teszi verhetetlen szeretővé. Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is az első helyre pályázik. Na meg persze a tökéletességre is, ezért a legkifinomultabb, a legbeváltabb érintéseket veti be elsősorban párja örömére.

Ezek a csillagjegyek még a hálószobában is képesek áldozatokat hozni (Thinkstockphotos)

Ezek a csillagjegyek még a hálószobában is képesek áldozatokat hozni (Thinkstockphotos)

 

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top