Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp augusztus 6–12.: Ennyire számít a pénz a héten

Hogy mennyire is számít a pénz a héten? Nos, a pénz nem számít, ha jól érted ezt a mondatot. Nem arra gondolok, hogy kezdd el szórni a pénzedet, mert az nem számít. Épp ellenkezőleg. Arra gondolok, hogy ne szórd a pénzedet, de ne is foglalkozz vele különösebben a héten. Most ne azért tegyél meg valamit, mert pénzt remélsz belőle, vagy mert csak arra van pénzed. Most a pénztől függetlenül hozd meg a döntéseidet!

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tudod, hogy mennyi az a minimum, amit elő kell teremtened. De vajon tudod a maximumot is? Vajon tudod, mennyi a legtöbb, amire minden terved megvalósításához szükséged lenne? Számold ki, mert sokkal kevesebb, mint hitted.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A bőség áramlásában lenne a helyed, de most tele vagy aggodalmakkal, amelyek gátat képeznek az áramlás előtt. Itt az ideje, hogy tudatosan elengedd ezeket az aggodalmakat, és bátran megvizsgáld, mi a lehető legrosszabb forgatókönyv, ami megtörténhet veled.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki sokkal önzőbb a környezetedben, mint gondoltad volna. Az ő önzése azonban jól rávilágít arra, hogy te talán túl kevéssé vagy önző. Lehet, hogy javítanod kellene az önérvényesítési képességeden? Ehhez kapsz jó lehetőségeket is ezen a hétvégén.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Figyeld meg, mire költesz könnyen, és mire adod ki a kezedből nagyon nehezen a pénzt. Majd gondold végig, jól van-e ez így. Könnyen észreveheted, pontosan azon spórolsz, amin nem lenne szabad, és pontosan arra költesz, amire teljesen fölösleges.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Szükséged van rá, hogy számolgass egy kicsit előre, hiszen nyakadon az iskolaszezon, a karácsony és az év vége. Már tisztán kiszámolhatod, mikor mire és mennyi lesz a kereted, és ezt a számolást el is kell végezned még ezen a héten.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha elég nyíltan és őszintén ránézni egy-egy helyzetre ahhoz, hogy az megoldódjon Most is elég lenne tudatosan megnézned, mi zajlik körülötted a munkahelyeden, hogy tudd, mire számíthatsz a fizetéseddel kapcsolatban. Érdemes tudatosan ránézned a lehetséges forgatókönyvekre.

heti pénzhoroszkóp 2018. augusztus 6-12.

Óvatosságra inti a csillagjegyeket a horoszkóp (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Megfeledkeztél egy fontos befizetnivalóról vagy egy pénzügyi ígéretedről. A héten mindenképpen nézd át, mi mindet kell befizetned az augusztusi fizetésedből, és azt is, hogy mit felejtettél el rendezni a júliusiból. Könnyen lehet, most lesz annyi pluszpénzed, amiből megoldhatod az elmaradásokat.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Azzal, ha homokba dugod a fejed, még nem oldasz meg semmit sem. Itt az ideje, hogy bátran, tudatosan szembenézz a pénzhez való viszonyoddal. Talán a szülői mintát másolod ebben is, de ideje új viszonyt, új mintát teremteni a gyerekeid kedvéért.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem biztos, hogy jól számoltál a pénzeddel, és lehet, a múlt hónap végére kevesebb maradt, mint szeretted volna. Augusztusban talán jobban akarsz gazdálkodni, amiben segíteni fog, ha elvállalsz némi pluszmunkát, pluszfeladatokat is.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Mondj nemet tudatosan annak, aki szerint a pénzed jobb kezekben lenne másnál. Valaki azt akarja elhitetni veled, hogy te nem bánsz elég jól a saját pénzeddel, de ez nem igaz. Azzal, amit kerestél, amit megteremtettél, te bánsz a lehető legjobban.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Meg kellene fordítanod, ahogyan a pénzre gondolsz. Azt hiszed, mindenért kemény munkával kell megdolgoznod. Ez azonban csak akkor igaz, ha az élet bőségáramlásával szemben akarsz haladni. Amikor hagyod, hogy az áramlat vigyen, minden sokkal egyszerűbb lesz.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Álmodozol a bőségről, és nagyon elszomorodsz, amikor valaki azzal szembesít, hogy a bőségnek az a foka – szerinte – elérhetetlen a számodra. Most ne hallgass az ellendrukkerekre, és álmodozz tovább bátran! Aztán persze cselekedj is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top