Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy roppant kapzsi

Mindent akarnak, ráadásul most és azonnal. Ezek a csillagjegyek hajlamosak a kapzsiságra, hajlamosak rá, hogy mindent begyűjtsenek maguknak. Ugyanezen okból hajlamosak a birtoklásra, a túlzott ragaszkodásra is. Úgy gondolhatják, nekik minden és persze mindenből a legjobb jár. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Bika

kapzsi önző csillagjegyek bika horoszkópA Bika szeret élni, azt pedig még jobban szereti, ha valaki más állja a cechet a végén. Odavan a finom ételekért, a minőségért, a kényelemért. Annak ellenére, hogy vajból van a szíve, hajlamos lehet a kapzsiságra, és ha nem muszáj, nem dolgozik meg a luxusért, amit amúgy nagyon is szeret.

Az Oroszlán

kapzsi önző csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán nagyon okos csillagjegy, amit persze nagyon szívesen hangoztat az ismerősöknek. Folyton a kiskapukat keresi – sikeresen meg is találja azokat –, amelyekkel túljárhat a többiek eszén, és még több pénzhez juthat. Imád vásárolni, öltözködni, minél nagyobb, minél fényesebb és drágább az a holmi, annál jobb és annál inkább kell neki.

A Skorpió

kapzsi önző csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a rá irányuló figyelemben mutatkozik kapzsinak: nem tudja ugyanis elviselni, ha valaki nem rá figyel, különösen, ha a partneréről van szó. Párkapcsolatában a legmohóbb, szomjazza a párja figyelmét, nagyon erősen birtokolja, az pedig kevésbé foglalkoztatja, hogy a másiknak pontosan mire is lenne igénye vagy szüksége.

A Bak

kapzsi önző csillagjegyek bak horoszkópA Bak hideg és kőkemény üzleti érzéke jókora bónuszt garantálhat. Nem arról van szó, hogy önző lenne, amikor a jutalmakat osztogatja, inkább csak úgy gondolja, ő mindenki másnál keményebben és jobban megdolgozott a sikerért, ezért ő többet is érdemel a többieknél. Ha pénzről van szó, belőle is előtörhet a mohóság. Valahol persze jogosan.

(via Boldsky)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top