Horoszkóp

Melyik a kedvenc lakrészed? A horoszkóp leleplez

Most költöztél be vadonatúj otthonodba? Esetleg tervezed a költözködést? A horoszkóp talán nálad is előbb tudja, melyik szobában vagy melyik lakrészben, és melyik dobozból pakolsz ki először. A csillagok pontosan tudják, a lakás melyik pontja áll a legközelebb a szívedhez. Nos, melyik lakrész a kedvenced? Rendhagyó, de annál izgalmasabb horoszkóp következik.

Kos: a nappaliban

A Kos csillagjegyhez gyakran társul extrovertált személyiségtípus. Mivel imádod a társaságot, nyilvánvaló, hogy a nappali a tereped. Úgy alakítod ki, hogy kényelmesen elférjen az egész baráti kör, na meg a pizza, a sör és az édességek is.

Bika: a művészet közelében

Bika jegyűként nem érdekel, hogy még kerete sincs az ágynak, de a festményeid már megkomponált sorrendben lógnak a falon. Számodra a szépség a legfontosabb, így az otthonod is kifinomult ízlésed egyértelmű kifejezése, ahol kiemelt szerepet kap a dekoráció. Persze, azért a kényelem is különösen fontos szempont.

Ikrek: a könyvespolc mellett, egy pohár borral

Ikrek jegyűként nálad két lehetőség áll fenn: vagy a könyvespolc beállításával, szerelésével indítod a beköltözést, vagy éppenséggel a minibárt rendezik be elsőként. Valójában egyik sem létezhet a másik nélkül. A többi részlet? Majd jön a maga idejében. 

Rák: a hálószobában

Rák jegyűként valóságos menedékként tekintesz az otthonodra. Alig várod, hogy a saját lakásod, saját hálószobáját berendezhesd. A hálót alapból is valóságos szentélyként tiszteled, nem véletlenül rendezed be pontosan így, számodra ez a nyugalom, a pihenés tökéletes szigete.

Oroszlán: az előszobában

Igen, van akinek az előszoba a legfontosabb tér a lakásban. Oroszlán jegyűként neked különösen fontos, milyen érzés tölt el, amikor belépsz a lakásodba. Már az előszobával azt sugallod a vendégeknek, nem akárki otthonába érkeztek. A meghívásért igenis érezzék magukat megtisztelve.

Szűz: a konyhában

Szűz jegyűként számodra nem azért a konyha a legfontosabb hely, mert annyira szeretsz főzni, hanem mert itt igazán elveszhetsz a részletekben. Nagyon szeretsz aprólékosan és praktikusan megtervezni mindent, erre pedig a konyha tökéletes terepet kínál neked.

Mérleg: a gardróbban

Tévedés ne essék, Mérleg jegyűként nem rejtőzködni indulsz a gardróbba, hanem rendet tenni. Lételemed a rendezettség és a rendszer, ezt a mániádat pedig szuperül kiélheted a megszámlálhatatlanul sok ruha és cipő között.

Skorpió: a meditációs sarokban

Skorpió jegyűként neked valójában mindegy, a lakás helyisége a tiéd, mert úgy is ott érzed magad a legjobban, ahová elvonulhatsz meditálni. Legyen egy apró helyiség, ahol szépen elrendezhet a kristályokat, a gyertyákat, aztán máris megszűnik a világ körülötted.

Nyilas: a kalandszobában

Nyilas jegyűként ha külön szobát nem is tudsz berendezni, de szinte bizonyos, a lakásodban biztosan találsz olyan helyet, amely az utazásaidra emlékeztet, vagy ahol legalábbis a következő kalandokat megtervezheted, hiszen számodra ez a nyugalom helyisége.

Bak: a dolgozószobában

Mivel Bak jegyűként számodra a munka mindenek felett áll, a lakásod kialakításakor is elsődleges szempont a home office kialakítása. Lehet, később mégis a kanapén dolgozol a legtöbbet, de a lelkednek muszáj, hogy legyen egy tökéletesen felszerelt dolgozószobád.

Vízöntő: ahol az elektronika van

Több, mint valószínű, hogy Vízöntő jegyűként az internet és a kábelek bekötésével kezded a beköltözést. Attól a ponttól érzed magad otthon, amikor pengén működik a wi-fi. Ha ez megvan, szépen lassan jöhet minden más is.

Halak: csakis a fürdőszobában

Nem meglepő, hogy Halak jegyűként a víz közelében érzed magad a legjobban. Ha már saját tengerpartod nem lehet, akkor a fürdőszobában éled ki a víz iránti szenvedélyed. Remek érzéked van hozzá, hogy valódi spa-hangulatot teremts a kádban, hiszen számodra mindennél fontosabb, hogy a vízben relaxálhass.

apartment therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top