Horoszkóp

7 jelből tudhatod, hogy az angyalok vigyáznak rád

Az angyalok rád is vigyáznak. Talán néha még a jelenlétüket is érzékeled. Annyi viszont bizonyos, amikor kapcsolatba lépnének veled, vagy bármilyen más okból üzenni szeretnének neked, különleges, csak rájuk jellemző jelekkel próbálják felhívni magukra a figyelmedet. Ha ezeket a jeleket látod, tudhatod, az angyalok vigyáznak rád. Tapasztaltad már valamelyiket?

Mindenkinek van őrangyala, ő az, aki végigkísér születéstől halálig az életben. Segít, ha kéred, közbelép, amikor veszély fenyeget. A legtöbbször nem érzékeled, mert nem is gondolsz rá, hogy angyal lehet melletted. A következő jelek mind-mind arra utalnak, hogy az angyalok vigyáznak rád, hogy melletted állnak, és támogatnak téged. Kérd a segítségüket.

1. angyaljel: a madártoll

Az angyalok szívesen jelzik apróbb madártollakkal a jelenlétüket. Amikor a legszokatlanabb helyeken találsz fehér színű madártollat, szinte bizonyos, hogy az őrangyalod figyel rád, és üzenni szeretne neked.

2. angyaljel: mindig úgy találsz aprópénzt, hogy a fej van felül

Amikor pénzt találsz az utcán, nézd meg, vajon írással vagy fejjel felfelé „ejtették” a földre. Utóbbi esetében újabb jelre bukkantál, azt bizonyítja, angyalod a közeledben van, Nem mellesleg így üzen, hogy szerencsére számíthatsz a téged foglalkoztató pénzügyekkel kapcsolatosan, de könnyen lehet, a munkahelyeden történik pozitív változás.

3. angyaljel: a szivárvány

Záporesőt követően gyakran látni szivárványt az égbolton. Amikor eső nélkül tűnik fel a látvány, az az áldás különleges szimbóluma. Ezt az áldást pedig az angyalod küldi. Ezzel szeretné tudatni veled, hogy nem maradsz egyedül, amikor nehézségekkel kell szembenézned, mert ő ott lesz veled. A szivárvány nagyon spirituális és gyönyörű jelenség. Könnyen lehetséges ugyanakkor, hogy az eső nélküli szivárványt nem mindenki látja…

4. angyaljel: különleges formájú felhők

Az angyalok misztikus, szemmel a legtöbbek számára láthatatlan lények, ezért is kommunikálnak szívesen a felhőkön keresztül. Ha a növényt vagy állatot vélsz felfedezni a felhők formájában, esetleg arcot látsz, tudhatod, így mondja el az angyalod, hogy mindig veled van. A szív alakú felhővel a szeretetét jelzi.

angyalok jelek spirituális üzenet

Ezekből a jelekből tudhatod, melletted áll az angyalod (Thinkstockphotos)

5. angyaljel: érzed a jelenlétet

Erre az angyaljelre leginkább akkor figyelhetsz fel, amikor elvesztettél valakit, aki nagyon közel állt hozzád. Amikor az életed nehezebb időszakát éled, angyalod mindig ott áll melletted, és támogat téged. Ilyenkor valóban érezheted a jelenlétét, a finom angyali energiákat. Úgy érezheted, valaki sétál veled, figyel minden lépésedre. Az angyalok próbálnak óvni, védeni téged a rád leselkedő veszélyektől.  

6. angyaljel: hallod a neved

Voltál már olyan helyzetben, amikor úgy érezted, valaki hangosan a neveden szólított? Körbenéztél, de senkit sem láttál? Őrangyalod szólított, aki épp feléd nyúlt. Fontos üzenetet tartogat angyalod, amikor a neveden szólít téged.

7. angyaljel: fokozódott érzetek

Váratlanul nagyon finom illatot érzel, de az, aki épp veled van, ugyanakkor semmit sem érez a levegőben. Úgy érzed, mintha belül boldogság áradna szét benned, de ha csak egy lépést teszel is, elmúlik a különleges érzet. Őrangyalod ezekkel finom jelzésekkel tudatja, hogy boldog melletted, és örül a döntéseidnek.

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top