Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legöregebb lélek

Azt, hogy valakiben öreg lélek lakozik, leginkább onnan lehet tudni, hogy hihetetlen nyugalom árad belőle, páratlan bölcsességgel szemléli a világ dolgait, és a tekintete is megmagyarázhatatlanul kedves. Vajon csillagjegyed szerint téged is ilyennek látnak a körülötted élők? Benned is számtalan előző élet tapasztalatával született öreg lélek rejlik? A horoszkópból kiderül.

Az öreg lélekkel rendelkező csillagjegyek számtalan előző élet tapasztalatával a hátuk mögött születtek ismét a Földre. Egyik legfőbb feladatuk támogatni azokat, akik nem találják a helyüket az életben, a boldogsághoz, a boldoguláshoz útmutatásra, tanácsokra van szükségük. Az alábbi csillagjegyek bölcsek, okosak, öreg lelkük nagyon sokat előző életet tapasztalt.

oreg lelek horoszkop csillagjegy oroszlan szuz bak ikrek

Az öreg lelkek nagyon sok élettapasztalattal születtek – Thinkstockphotos

Az Oroszlánból nem alszik ki a szenvedély

öreg lélek horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlánból sosem alszik ki a szenvedély lángja, egész életében ég a tettvágytól, vezetésre született és fontos számára, hogy szoros kapcsolatban álljon a többiekkel. Egészen biztos, hogy a lelke ezeréves bölcsességgel rendelkezik, számtalan előző élet tapasztalatával a háta mögött pontosan tudja, mit várhat a mostani lehetőségekről. Karizmatikus személyiség, igazi guru-alkat, aki óriási hatást gyakorol a többiekre. Nem véletlenül követik őt olyan sokan, és fogadják meg elsőrangú tanácsait.

A Szűz csillagjegyet mély bölcsesség jellemzi

öreg lélek horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz lelke csupa titok, amit sokan szeretnének megfejteni. Egyszerre bölcs és gyermeki, aki igazán közel kerül hozzá, csak neki tárja fel a lelkét, csak ő tudhatja, mennyire mély bölcsesség lakozik benne. Tanácsaira érdemes odafigyelni, mert igazán sajátos és hasznos meglátásai vannak. Céltudatos, nagyon alapos, ő sosem riad vissza a kemény munkától, ezért is tudja jól, mi fán terem a siker és a boldogság. Öreg lélekként inkább a csendes magányt választja, mint a hangos vagy tömött társaságokat.

Az Ikrek lelkében örök gyermek marad

öreg lélek horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek a rá annyira jellemző játékosságot, könnyedséget, a gyermeki érdeklődést és kíváncsiságot a világ dolgai iránt valójában csak arra használja, hogy leleplezze különleges belső tudását a külvilág előtt. Ő kicsit olyan, mint aki most ment nyugdíjba, és a kemény munkával töltött évek után másra sem szeretne koncentrálni, csakis arra, hogy élvezze az életet és új dolgokat fedezzen fel. Bármilyen érett és kiforrott is a személyisége, lelkében örök gyermek marad. Érdemes tanulni tőle,

A Bak gyermekként is nagyon bölcs

öreg lélek horoszkóp bak csillagjegyBak sokszor már gyerekként is túlszárnyalja a felnőtteket bölcsességével, okos meglátásaival, ami az egyik legnagyobb bizonyítéka, hogy nem először tesz látogatást ezen a bolygón. Ő nemcsak határozott, nagyon céltudatos és gyakorlatias típus, de erős a felelősségérzete és nagyon segítőkész is. Nagy hibát követnek el, akik koravénnek titulálják őt, hiszen elsőrangú gondolatai és tanácsai mindenki számára alkalmazhatóak. Érdemes odafigyelni a javaslataira, mert ha valaki ismeri és látja a megoldáshoz vezető utat, az biztosan ő lesz.

Via themindsjournal.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top