Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 28-29.: Kalandok és kalandozások várnak a csillagjegyekre

A horoszkóp szerint ez a hétvége sokkal kalandosabbra sikeredik, mint ahogy tervezed. Most a csillagok mindenféle flörtöt, lehetőséget, kalandot és csábítót sodornak az utadba. Ha szerelemre vágysz, már ezen a hétvégén könnyedén rád találhat az a szerelem, amely eddig még váratott magára...

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópSokkal jobban kellene bíznod a párodban, és sokkal jobban kellene bíznod magadban is. Most a saját önbizalomhiányodat vetíted a szerelmedre, pedig ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak. A hétvégén erősítsd az önbizalmadat, és tudatosítsd magadban, a szerelmed téged választott, mert olyannak szeret, amilyen vagy.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópA vonzerőd fényesen világít az éjszakában, akár egy reflektor. A hétvégén minden tekintetet magadhoz vonzol, és mindenki felfigyel rád. Szinte lehetetlen nem ismerkedned ezekben a napokban. Talán még a sivatag közepén is belebotlanál valakibe, aki azonnal flörtölni kezd veled. Miért ne élhetnél a lehetőséggel?

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópKi kellene békülnöd a szerelmeddel, annál is inkább mert a veszekedésetek gyerekes, és teljesen értelmetlen. Egy olyan félreértésen vesztetek össze, amelyről azóta már mindketten tudjátok, tévedés volt. Most arra vártok, valaki megtegye az első lépést a békülés irányába. Ezt a lépést pedig te teheted meg a legdiplomatikusabban.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópA legszívesebben magadhoz láncolnád a párodat, és mindent elkövetnél, hogy bebiztosítsd a hűségét. Ezt azonban erőszakkal nem szerezheted meg. Most azzal teszed a legjobbat a kapcsolatotoknak, ha nem féltékenykedsz, és ha lazábbra engeded a gyeplőt. A bizalom és a szerelem lesz a párod hűségének valódi alapja.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópA pénz miatt veszekedtek mostanában a legtöbbet. Pontosabban a pénz hiány, ami kezdett éket verni közétek. Ideje lenne túllépnetek az anyagi dolgokon, és ideje lenne tisztáznotok, hogy ti ketten vagytok egy egész. Miért ne lehetne a költségvetésetek is közös, és miért ne fűznétek szorosabbra a pénzügyi és szerelmi szálakat egymással?

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópMinden nyaralás olyan, mintha mézeshetekre mennétek. Mármint olyannak kellene lennie. Most gondold végig, mivel hozhatod vissza a szerelmet, a lángolást, a szenvedélyt az életetekbe, és mi az, amitől újra a mézesheteiteken éreznétek magatokat. Akkor is kitalálhatod ezt, ha a hétvégét otthon töltitek.

hétvégi szerelmi horoszkóp július 28-29.

Szerelmi kalandokat ígérnek a csillagok (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópTele vagy aggodalommal, tele vagy feszültséggel és bizonytalansággal, ami a kapcsolatodat illeti. Fontos megértened, a csillagok most abban segítenek, hogy megismerd a szerelmed valódi arcát. Tedd fel magadnak a kérdést, ha ő nem változik meg, akkor is boldog leszel vele tíz, húsz harminc év múlva is?

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópNéha úgy fogalmazol és úgy magyarázol, hogy a környezeted nem érti pontosan, mit is szeretnél. Az viszont baj, ha már a szerelmed sem érti a mondandódat. A hétvégén fogalmazz pontosan, és beszélj nyíltan az érzéseidről. Minden elhallgatott gondolat, minden ki nem mondott mondat félreértésekhez, veszekedéshez vezethet.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelemnek sokféle arca van, és nem az a fontos, hogy a párkapcsolatod megfeleljen mások elvárásainak. Pusztán két embernek kell megfelelnie, a szerelmednek és neked. Itt az ideje, hogy elengedjétek a hagyományok és az elvárások diktálta kereteket, és megtaláljátok végre a saját szabályaitokat.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópHajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a jeleket, amelyeket a párod küld neked, ő pedig nem a szavak embere a hétvégén. Most figyelj jobban a jelekre, és figyeld meg, mit próbál elmondani a tetteivel. Könnyen lehet, hogy a tettei most sokkal hangosabban beszélnek ezer szónál, és segítenek megérteni, amit eddig nem tudtál értelmezni.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópNéha már nem vagy benne biztos, mire is számíthatsz a párodtól. Úgy érzed, mintha elrontottál volna valamit, pedig ez nem igaz. A párodnak mostanában nem volt annyi ideje, energiája, figyelme rád, mint szeretted volna, de ez hamarosan megváltozik. Addig is tartsd észben, a szerelmetek túlélt már nehezebb időszakokat is.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópŐrizd meg a jókedvedet és a derűlátásodat a hétvégén! Most nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan elképzelted. Ez a hétvége a gyenge lábakon álló kapcsolatokat próbára teszi, és fellebbenti a fátylat a hazugságokról. Néhány nap múlva új esélyt vagy új szerelmet kapsz az élettől. Élj vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top