Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hosszú távon nagyon nem jönnek ki egymással

Ezek a csillagjegyek óriási szerelmet éreznek egymás iránt eleinte. Aztán később mégis kiderül, csak fellángolás volt a kapcsolat, hosszú távon képtelenek kijönni egymással, és inkább csak mérgezik érzelmileg a másikat. A horoszkópból kiderül, melyek azok a csillagjegy-párosítások, akiknek hosszú távon nincs sok esélyük.

Időnként megtörténik, hogy az elsöprő szerelemről kiderül, csupán fellobbanó vágyról van szó. Ilyenkor a fizikai vonzalom rövid időre elhomályosítja az érzelmi összeférhetetlenséget. A következő csillagjegy-párosítások testileg nagyon összeillőek, lelkileg viszont inkább bántják és mérgezik egymást.

Kos-Mérleg: A döntés a legnagyobb probléma

A Kos és a Mérleg között eleinte izzik a levegő. A Mérleg adhatja azt a változatosságot, amire a Kos vágyik, míg utóbbi kalandkereső természete lenyűgözi a Mérleget. A kezdeti szikra mégsem tart ki egy életen át. Egy idő után a Kost roppantul idegesíteni a Mérleg döntésképtelensége, a Mérleg pedig nem tud mit kezdeni a Kos lobbanékonyságával. Természetüknél fogva egyikük sem várja meg, mire teljesen tönkretennék egymást, ha mégis beleragadnának a kapcsolatba, az mindkettőjük számára mérgezővé válik.

kos mérleg párkapcsolat horoszkóp

A Kos és a Mérleg eleinte nagyon összeillenek (Thinkstockphotos)

Bika-Skorpió: Dühítik egymást

A Bika és a Skorpió a hálószobában nagyon megérti egymást. Mindkettő intenzív szerelmet él meg, szenvedélyesek, így tökéletesen ki tudják elégíteni egymás vágyait. Egy idő után viszont inkább dühítik, mintsem igazán szeretnék egymást. Mindketten hajlamosak az elégedetlenségüket apró szurkálódásokkal levezetni a párjukon, ami hosszú távon erősen rombolja a kapcsolatot. Ha időben átbeszélik, talán képesek megoldani a problémákat.

bika skorpió párkapcsolat horoszkóp

A Bika és a Skorpió egy idő után inkább csak dühítik egymást (Thinkstockphotos)

Ikrek-Nyilas: A hasonlóság szétválaszt

Ironikus módon az Ikrek és a Nyilas éppen azért nem jön ki jól egymással, mert annyira hasonlóak. Mind a hálószobában, mind érzelmileg remekül működik közöttük a kémia – legalábbis eleinte. Mindketten kíváncsiak, függetlenek, nyitottak. Pontosan ezért eshet meg, hogy egyszerűen elveszítik az egymás iránti érdeklődésüket. A problémák pedig ekkor csúcsosodnak ki, mert ha nem válhatnak külön az útjaik, például az anyagi függőség okán, addig bántják egymást, míg mindkettőjük számára végtelenül fájdalmas és mérgező kapcsolatban ragadnak.

ikrek nyilas párkapcsolat horoszkóp

Az Ikrek és a Nyilas jó csapat is lehetne (Thinkstockphotos)

(via Bustle) kiemelt kép: thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top