Horoszkóp

6 okból csókold meg a szerelmed homlokát mindennap

A csók a szerelem és a szeretet szimbóluma. A leggyakrabban szájra vagy az arcra adjuk. Pedig a harmadik szem csakrára adott csóknak különös jelentése van. Íme, hat nagyon erős érv, hogy miért is csókold meg mostantól a homlokán is a párodat mindennap.

A csókkal, a puszival a szeretetet fejezed ki nemcsak a szerelmednek, a barátaidnak, a családod bármely tagjának. Homlokra csak nagyon kevesen adnak csókot, mert furcsának, zavarónak tűnhet. Pedig a harmadik szem csakrára adott puszi olyan érzés lehet, mintha szerelmed a lelkedet érintené meg. Hat igazán fontos érvvel bizonyítjuk, miért teszel jót a szerelmeddel, ha mindennap a homlokát is megcsókolod:

1. Áldást jelent a homlokcsók

A gyerekek gyakran kapják a homlokukra a puszit, mert ezzel kapnak áldást. Ha a szerelmed csókokkal árasztja el a homlokod, tudhatod, hogy valóban törődik veled, és a legjobbat akarja neked.

2. A homlokcsók erősíti a ragaszkodást

A szeretetet számtalan módon kifejezheted. Elmondhatod, mennyire szereted a párodat, érzékien megölheted, de lágyan megcsókolhatod a homlokát is. Utóbbival szavak nélkül üzened, a jelenléte is elég, hogy igazán boldog lehess.

3. A homlokcsók tiszteletet fejezi ki

A homlokra adott csók azt is jelentheti, hogy a szerelmed tiszteletben tart, és elfogad téted. Elismeri a döntéseidet, fontosak számára az álmaid, a céljaid, a munkád. Úgy és olyannak szeret, amilyen és aki vagy.

4. Az önzetlen szeretet jele

A szerelem sosem lehet önző, hiszen arról szól, hogy mindent megtennétek egymásért csak boldognak, örömtelinek láthassátok a másikat. Az önzetlen szeretetet nem a jutalmak elvárása, hanem a legbensőbb érzések kimutatása, a másik előtt való teljes megnyílás vezérli. Így érez a párod, amikor megcsókol a homlokodon, és te is így érezhetsz, amikor megcsókolod őt.

5. Védelmet jelent a homlokra adott csók

Talán előfordult már veled, hogy magad alá kerültél bármilyen okból is. A párod nem szólt semmit, csak átölelt és megcsókolta a homlokod. Emlékszel még, milyen érzés volt? Talán úgy érezted, mellette biztonságban vagy, mellette semmi bajod nem eshet. Nem véletlen, a harmadik szemre adott csók a védelem érzését erősíti.

6. Isteni csók

A spirituális nézetek a homlokra adott csókot harmadik szem csóknak vagy isteni csóknak is nevezik. A harmadik szem csakra a homlok közepén, a szemöldök között helyezkedik el. Az ide adott csók szinte olyan érzést kelt, mintha a párod a lelkedet érintené meg. Ugye, még ma kipróbálod?

life coach code kiemelt kép: thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top