Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp július 24-30.: Az angyalok segítenek átvészelni a nehéz hetet

A horoszkóp szerint július utolsó hete jócskán tartogat kihívásokat a csillagjegyeknek. Néhányakat egyenesen próbára tesz ez a hét. Az angyalok segítenek átvészelni a nehézségeket. Hogy mégis kihez fordulj támaszért? A csillagjegyednél megtalálod a választ.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyMihály arkangyal gondoskodik róla, hogy egész héten védelem alatt állj. Mihály arkangyal védelme azonban nem vonatkozik azokra a harcokra, amelyeket te kezdeményezel. Épp ezért kérd meg arra is Mihály arkangyalt, hogy segítsen megőrizni a békét önmagaddal és persze mindenki mással is.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegySámuel arkangyal tudja, hol találod, amit már oly régóta keresel. Ő az, aki még nálad is pontosabban tudja, mire van szükséged. Ha nem vagy benne biztos, hogy valójában mit is szeretnél, kérd Sámuel arkangyalt, árulja el, mi a legjobb neked. Ha pedig ezt tudod, kérd meg arra is, mutassa meg, hogyan kaphatod azt meg.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMetatron arkangyal az érzékeny emberek védelmezője. Talán te magad sem vetted eddig észre, mennyire érzékeny vagy a nyers és támadó energiákra. Ha úgy érzed, sokan értenek most félre, sokan támadnak, vagy sokan haragszanak rád, egyszerűen csak hívd Metatron arkangyalt, aki segít szeretetre cserélni minden egyes támadást.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyAriel arkangyal megmutatja neked, milyen sokféle módon megkaphatod azt, amire vágysz. Mostanában talán csak abban tudsz gondolkodni, hogy többet dolgozol, több pénzt keresel, és megveszed mindazt, amire vágysz. Valójában olyan sok más módon is megkaphatod, amire szeretnél. Hagyd, hogy Ariel arkangyal megmutassa neked ezt.

heti angyalhoroszkóp július 24-30.

Az angyalok segítenek, csak kérned kell (Thinkstockphotos)

Oroszlán

heti angyalhoroszkóp oroszlán csillagjegyŐrangyalod szívesen segítene neked, hogy sokkal energikusabb lehess. Valójában már hetek óta azt sugdossa a füledbe, hogyan lehetnél lelkesebb, energikusabb, sportosabb és lendületesebb. Érdemes lesz a héten végre engedni a késztetéseknek és változtatni az életmódodon.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyUriel arkangyal segít neked felismerni a benned rejlő mély belső bölcsességet, és segít abban is, hogy időben meghalld a bölcsességed hangját. Úgy tűnik, mostanában túl sokat kapkodsz, mintha folyton sietnél valahova. Érdemes lenne lassítani, és Uriel arkangyal mellett a saját bölcsességedre figyelni.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyZadkiel arkangyal segít neked azokban a kalandokban, amelyekbe most keveredsz bele. Talán már el is felejtetted, milyen gyermeki kalandévágy él még a lelkedben, és talán már nem is emlékszel igazán a felfedezések izgalmára. Zadkiel arkangyal segít emlékezni, hogy milyen kíváncsiság él a gyermeki énedben.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyZsofiel arkangyal segít türelmesebbé válnod. Persze nem az a cél, hogy te légy a legtürelmesebb ember a világon, és nem is az a cél, hogy lábat lógatva várd az események alakulását. Zsofiel arkangyal abban segít, hogy nyugodtan várakozz, amikor megéri várni, és magabiztosan cselekedj, amikor annak jön el az ideje.

heti angyal horoszkóp július 16-22.

Ez az angyal segít a csillagjegyeknek ezen a nehézségekkel teli héten (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySandalfon arkangyal segít neked, hogy sokkal több önszeretettel fordulhass önmagad felé. Úgy tűnik, mindenkivel szemben engedékeny vagy, magaddal ugyanakkor túlzottan is szigorú. Talán még bünteted is magad. Sandalfon arkangyal segít, hogy megérkezhess az önszeretet gyógyító állapotába.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyAzrael arkangyal segít feldolgoznod az elválás fájdalmát. El kellet búcsúznod egy embertől, egy állattól, egy helyzettől vagy egy célodtól. Bármi is legyen ez az elválást, érdemes meggyászolnod. Érdemes megkérned Azrael arkangyalt, segítsen begyógyítani a fájdalmat, ami benned maradt az elbúcsúzással kapcsolatban.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyGábriel arkangyal segít neked az írnivalód megfogalmazásában. Mindegy, kérvényt, beadványt, kérést vagy levelet kell megírnod a héten, kérd Gábriel arkangyal segítségét. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy a legrövidebb időn belül, a legegyszerűbben és a legeredményesebben írod meg azt a szöveget, amit kell.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyHaniel arkangyal segít megérteni az életed ciklusait és segít megérteni, miért ismétlődnek vele egymás után ugyanazok az események. Ha megérted a ciklikusságot, könnyebben a kezedbe veheted az irányítást. Kérd meg Haniel arkangyalt, segítsen átalakítani, testre szabni és persze megérteni a ciklusaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top