Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp július 23-29.: Szerencsés fordulat a pénzügyekben

A hét első napjaiban szerencsés pénzügyi lehetőségek várnak rád. A lehetőségeket könnyedén felismerheted arról, hogy olyan anyagi nehézségeidet oldják meg, amelyeket már-már kezdtél megszokni, elfogadni vagy megváltoztathatatlannak hittél. A pénzügyi helyzeteden most akkor is változtathatsz, ha eddig azt gondoltad, mindez lehetetlen. A heti pénzhoroszkópból kiderülnek a részletek.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Itt az ideje észrevenni, hogy nem érkezik hozzád annyi pénz, amennyire szükséged van. Most még talán fillérek hiányoznak abból amennyire szükséged lenne, de ezek a fillérek hamarosan kemény forintokká állnak össze, azt pedig már érezni fogod. Ezért most kell elkezdened újabb bevételi forrásokat teremteni magadnak.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tedd amit szeretsz, és a pénz követni fog téged. Már ma érdemes észbe vésned ezt a tanácsot, és érdemes kipróbálnod. Persze a legjobb az lenne, ha az egész héten ebben a szellemben élnél. Próbáld ki, hogy a pénz valóban követ-e akkor, amikor azzal foglalkozol, amit valóban szeretsz. A hétvégén érdemes összeszámolni a pénzedet.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ideje megszabadulnod néhány régi tárgytól. Ezek a számodra már felesleges kacatok másoknak csodálatos kincsek lehetnek. Neked nincs már szükséged, nekik viszont annál inkább. Mindegy, hogy elajándékozod vagy eladod a fölösleges holmikat, a lényeg, hogy szabadulj meg tőlük, és helyet teremtesz az újnak.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Hoztál mostanában néhány rossz pénzügyi döntést, és olyasmire is költöttél, amire nem kellett volna. Ideje tudatosan kijavítani ezeket a döntéseket. Talán már nem tudod azokat semmissé tenni, de ez nem is fontos. Nem az a cél, hogy megváltoztasd a múltat, hanem hogy a jövőben értelmet adj a korábbi döntéseknek.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Adj ajándékot valakinek a héten. Ne találd ki előre, kit és mivel ajándékozol meg, hanem haladj az áramlással. Hamarosan szüksége lesz valakinek valamire, amivel te rendelkezel. Amikor észreveszed ezt a hiányt, ajándékozd meg, aki hiányt szenved. Ez az a teremtő ajándék neked is segít boldogságra találni.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Pénzt teremteni sokkal könnyebb, mint eddig gondoltad. A héten megérted, a pénzügyi helyzeteden javítani nem szerencse kérdése, és még csak nem is a kemény munkán múlik. Valójában az a legfontosabb kérdés, menyi pénzt engedsz az életedbe, mennyi pénzt engedsz magadhoz áramolni…

heti pénzhoroszkóp július 22-29.

Pénzügyi fordulat vár a héten a csillagjegyekre (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A héten szeretnéd lebontani az anyagi korlátaidat, és arra vágysz, hogy kifogyhatatlanná váljon a pénztárcád vagy a bankszámlád. Most rájöhetsz, nem kell mindenhez pénz. Ami azt jelenti, sokkal több lehetőséged van, sokkal többet tehetsz, és sokkal több élményt élhetsz át, mint azt eddig gondoltad volna.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nagyon messzire jutottál egy olyan anyagi probléma megoldásában, amely néhány hónapja még kezelhetetlennek tűnt. Most azonban változtatnod kell a módszereden, változtatnod kell, amit ebben az ügyben tennél. Akkor is változtatnod kell, ha eddig minden a lehető legjobban működött a régi hozzáállásoddal.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Apró lépésekben haladsz előre egy célod megvalósításában. Bár ez a cél talán nagyon távolinak tűnik még, a lépések pedig túl aprók mégis biztos lehetsz benne, hamarosan odaérsz. Jóval előbb, mint gondoltad volna vagy, mint ahogy arra a környezeted számítana. Mindenképp ünnepeld meg a sikert, amikor eléred.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Tudnod kell nemet mondani egy olyan kérésre, amelyre nem szívesen mondanál igent. A körülmények, a szokások, az elvárások talán mind-mind az igen felé terelnek, de ha nem tudnál igazán jó érzéssel igent mondani, akkor jobb, ha a nemet választod. Ezzel jártok mindannyian a legjobban.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Olyan lehetőség adódik a hét elején, amelyet nem kellene kihagynod. Erre a lehetőségre azzal készülhetsz fel, ha mielőbb végiggondolod, milyen változásra vágysz a pénzügyekben. Amikor tudod előre, hogy mit akarsz elérni, könnyebben ismered fel a nagy lehetőséget is.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem vagy robot, és ezt jó lenne végre valóban figyelembe venned. Jó lenne, ha végre valóban elkezdenél törődni a lelkeddel, és mindazzal, amit a lelked szeretne. A lelked mélyén egészen pontosan tudod, mivel akarsz foglalkozni. Itt az ideje, hogy valóban elkezdj időt és energiát szánni a lelked vágyára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top