Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy imád pletykálni

Állítólag az emberiség fejlődésében nagy szerepet játszott eredendően pletykás természetünk. Ezzel azonban nem menthetjük fel azokat, akik életvitelszerűen pletykálnak. Ennek a három csillagjegynek például nem ártana kicsit visszafognia magát. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból

Ne hidd el, hogy az Ikrek nem mondja el senkinek

pletykás csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek rendkívül hihetően ígéri, ő nem mondja el senkinek a titkaidat, pedig valójában már abban a pillanatban tudja, ki lesz az első, akit felhív a sztorival. Viszont a szálakat rendkívül ügyesen mozgatja, így általában sosem derül ki, hogy ő a pletyka forrása.

A Mérleg több oldalra játszik

pletykás csillagjegyek mérleg horoszkópKi gondolná a kedves, ártatlan és rendkívül diplomatikus Mérlegről, hogy imádja a pletykákat? Pedig esetében nagyon is így van, ráadásul hajlamos kettős játékot űzni, ő valóban mindig azon az oldalon áll, akivel éppen beszélget. Mivel képtelen titkot tartani, jobb, ha óvatosan bánsz vele.

A Vízöntő úgy tesz, mintha nem érdekelné a pletyka, miközben odavan érte

pletykás csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő szívesen közvetíti magáról azt a képet, hogy képes felülemelkedni mindenféle drámán és pletykán. Sőt, valójában ezek azok a dolgok, amelyeket ki nem állhat. A valóság ellenben mégis az, hogy ő is él-hal a szaftos pletykákért, ráadásul képtelen magában tartani azokat, szívesen meséli és adja tovább a következő társaságban.

elitedaily kiemelt fotó: thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top