Horoszkóp

Az év legkeményebb leckéjét mutatják a bolygók az asztrológia szerint

Az év legkeményebb bolygóháromszöge áll össze az égen július végén. A fix jegyekben járó bolygók (Bika Uránusz – Oroszlán Nap – Vízöntő Mars) szabályos, egyenlő szárú háromszöget alkotnak. Mivel a fix csillagjegyek tulajdonságaikban merevek, makacsak, az asztrológia összefüggései szerint ez a háromszög az elkövetkező napokban nem tűr ellentmondást. Kemény leckéket mutat azoknak, akik tévedhetetlennek hiszik magukat. A túlélés záloga ezúttal a leleményesség lehet majd. Vajon miben tesznek próbára a csillagok július 22–30. között? Íme a részletek.

KOS

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Ha vérbeli Kos vagy, nem ijedsz meg, sőt egyenesen imádod a kihívásokat. A július végi bolygóháromszöget felfoghatod az év legnagyobb kihívásának. Szerencséd, hogy a háromszög egyik csúcsán az az Oroszlán Nap áll, ami számodra ötletességet jelent. Ahogy eddig, úgy továbbra sem szabad egyetlen válságot sem túl komolyan venned. Kellő lendülettel ezen is túljutsz, akárcsak az úthibákon. Ne veszítsd el a versenyszellemet, ami kezdetektől motivál, és generátorként termeli számodra az energiát.

BIKA

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Bika szülöttként fel kell vértezned magad, mert a július 22–30. között az égre rajzolódó háromszög érzékenyen érint téged. Valójában már május közepe óta új szelek fújnak. Akkor lépett be ugyanis az Uránusz a Bikába. Nagyon valószínű, hogy az életedben először, mivel az Uránusz rendkívül lassú bolygó, a keringési ideje 84 év. Már eddig is történtek veled váratlan fordulatok, de a java csak most jön. Nem kell megijedned, az Uránusz óriási segítséget ad, hogy minden helyzetet újfajta szemmel láss, és gyorsan megtaláld az újszerű megoldást.

IKREK

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Szerencsésnek érezheted magad, hiszen ez a mostani bolygóállás alig érint téged. Nem is érted, mások mitől olyan idegesek. Ilyenkor különösen hasznos, ha beveted a kiváló humorodat, persze azért ne szórakoztass akárkit. Te is tudod, nem mindenki érti az intellektuális, olykor szarkasztikus vicceidet, a legjobb, ha magadon poénkodhatsz. Vigyázz, mert ez a könnyedség megint azzal járhat, hogy rád sütik az érzéketlen jelzőt. Legyél figyelmes, és ismerd fel, hogyan vigasztalhatod azokat, akik bajban vannak.

RÁK

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Mivel Rák szülöttként gyárilag szenzibilis típus vagy, semmi meglepő nincs abban, ha érzékenyen érint téged a július végi bolygóháromszög. Még akkor is, ha valójában nem vagy közvetlenül érintett. Persze nem árt a pénzügyeidet józanul, mértékletesen és óvatosan kezelned. A háromszög két csúcsán álló Nap és Mars, valamint július 27-én a Hold is arra figyelmeztet, nemcsak a költekezésre kell ügyelned, hanem tartalékot is kéne képezned, mert váratlan kötelező kiadásod keletkezhet, amihez pluszpénzre lesz szükséged.

bolygóháromszög horoszkóp július 22-30.

Nehéz bolygóállást jelez az asztrológia (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Épphogy belép a Nap az Oroszlánba, azonnal kirajzolódik az a bolygóháromszög, amelynek egyik csúcsán a Nap áll, ami a születésnapod közeledését jelzi. A 12 jegy közül téged érint legszemélyesebben ez a csöppet sem könnyű konstelláció. A következő tulajdonságaidból érdemes az elkövetkező napokban lefaragnod: büszkeség, hiúság, önteltség, merevség, fontoskodás, no meg a sértődékenység. Amennyiben nem változtatsz, nagyon megviselhetnek az elkövetkező napok, ráadásul néhány helyzetet képtelen leszel kezelni.

SZŰZ

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Most jól fog jönni az a precizitás, ami máskor idegesítő tulajdonságod. A július 22–30. között összeálló bolygóháromszög kevéssé megfogható, átlátható folyamatokkal tesztel. Mivel hajlamos vagy ragaszkodni a jól bevált módszerekhez, éppen ezzel segítesz magadon. A precíz helyzetelemzést követően használd a leleményességedet. Minderre nem lesz túl sok időd, mert a konstelláció másik szerepe, hogy gyors és új reakciókra késztessen téged. A végén kiderül, még ebben is jó vagy…

MÉRLEG

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Tudsz mérlegállásban egyensúlyozni? Ha nem, akkor most minél többet gyakorold. Az élet sűrűn megköveteli, hogy elviseld és korrigáld a kibillenést. Ideje felismerni, hogy a stabilitás nem mozdulatlanságot jelent, hiszen minden szerved pulzál, mozog, él. A július végi konstelláció pontosan erre tanít téged. Szerencsés vagy, mert követlenül nem érint a bolygóháromszög, de mások küszködése megviselhet. Erőt meríthetsz a Vízöntő Marsból, ami kiélesíti az elmédet, felszínre hozza a kreativitásodat, és modern ötletekkel lát el téged.

SKORPIÓ

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.Fontos tisztázni, az asztrológia négy fix jegyet tart számon: a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő mellett a Skorpió a negyedik. A július 22–30. közötti bolygóháromszögben ugyanakkor egyetlen Skorpióban járó bolygó sem vesz részt. Ettől úgy tűnhet, kimaradsz a legnehezebb pillanatokból. Ám erről szó sincs, hiszen a három fix jegyben járó bolygó, a Nap, a Mars és az Uránusz mind-mind hatással vannak rád. Ez a hatás most kemény kihívást jelent: eltör, ha belefeszülsz. Vedd komolyan az előtted álló nehézségeket, inkább próbálj alkalmazkodni, és akkor nem lesz baj.

bolygóháromszög horoszkóp július 22-30.

Néhány csillagjegy kemény próbatételre számíthat (Thinkstockphotos)

NYILAS

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.A nyár többnyire az utazásról szól. Aki nem utazik messzire, az is felkerekedik, és elmegy kirándulni, országot látni. A fix bolygóháromszög július végén neked a közlekedésben mutat gubancot. Valójában ez csöppet sem meglepő, amikor az átlagosnál többen kelnek útra, többen közlekednek, és sok helyen végeznek útfelújítást. Dönthetsz: beállsz a bosszankodók széles táborába, vagy tudomásul veszed, ez van. Mindkét esetben eljutsz a célodhoz, a kérdés csupán, hogy milyen hangulatban. Közben légy óvatos, hogy elkerüld a baleseteket.

BAK

bolygóháromszög kos horoszkóp július 22-30.A július végi bolygóháromszög megleckézteti azokat, akik mereven ragaszkodnak az elveikhez. Persze nem kell hűtlenné válnod, nem kell feladnod az elveidet, csak minél lazábban kéne most azokat kezelned. Ez a konstelláció a pénzügyek terén teszi próbára a rugalmasságodat. Hasonlót tapasztalhatsz már május közepe óta, de július 22–30. között éri el a próbatétel a csúcspontját. Izgalmas és újszerű kihívás, hogy megtaláld az egyensúlyt a kiadások észszerűsítése és a pénz élvezete, a takarékoskodás és a költekezés között.

VÍZÖNTŐ

bolygóháromszög vízöntő horoszkóp július 22-30.Vízöntő-szülöttként nem fogod megúszni a nagy bolygóháromszög hatását. Duplán is érint, mivel bolygód, az Uránusz és a Vízöntőben járó Mars is részt vesz a konstellációban. Tovább nehezíti a dolgodat, hogy július 27-én kettős bolygószembenállás lesz, amiből az egyik telihold teljes holdfogyatkozással, utóbbi igencsak megviselheti a lelkedet. Csalódás érhet, meghiúsulhat valami, amiben nagyon bíztál. Ezt úgy előzheted meg, ha kivételesen elvárásmentesen állsz mindenhez és mindenkihez. Meg tudod csinálni.

HALAK

bolygóháromszög halak horoszkóp július 22-30.A július 22–30. között az égre rajzolódó bolygóháromszög az egészséged és a munkád megőrzésében hoz feladatokat. Mivel mindkettő alapvetően fontos, komolyan kell venned. Gondolj bele, betegen és/vagy munka nélkül milyen korlátozottnak éreznéd magad. Az Uránusz megmutatja a megoldást, a kommunikációban érdemes kreatívabbnak lenned. Beszélj nyíltan, vállald fel a konfliktust, amikor csak szükséges. Senki nem fog kiállni melletted, ha te nem vagy képes erre. A betegséget is pontosan ezzel előzheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top