Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 21–22.: Rád ragyog a szerelem csillaga?

A csillagok most arra biztatnak, merj igazán szerelmes lenni. Ehhez talán le kell győznöd a múlt emlékeit, és talán rendbe kell tenned a szerelemről alkotott elképzeléseidet. Most mégis mindez könnyedén megy, hiszen a horoszkóp szerint igen éles szemmel veszed észre, mi minden akadályozta eddig a szerelem megjelenését az életedben. Vajon szerelemre találsz a hétvégén? A csillagok elárulják.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópA legszívesebben mindenkinek segítenél megtalálni álmai kapcsolatát, és minden barátnőd számíthat rád, ha párkapcsolati tanácsokra van szüksége. De mi a helyzet veled? Ki ad neked tanácsot? Kire számíthatsz te, amikor támogatásra, útmutatásra, erőre lenne szükséged? A hétvégén magadra szánd azt az időt, amit mások kapcsolatával szoktál tölteni.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópSzeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatodat, és szeretnéd, ha most a szerelmed is jobban elköteleződne melletted. Most arra vágysz, hogy az egyszerű találkozgatásból hivatalos együtt járás legyen, az együtt járásból összeköltözés, az együttélésből házasság, gyermekvállalás és így tovább. Bárhol tartotok, most egy lépéssel tovább szeretnél lépni.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópNem mindig érted pontosan, mit vár tőled a szerelmed. Néha úgy érzed, titokban ítélkezik feletted, vagy morcos rád. A hétvégén elengedheted ezt a mardosó érzést, és rájöhetsz arra is, hogy a szerelmed valójában sokkal elfogadóbb és odaadóbb, mint ahogy eddig képzelni merted. Most ne a képzeletedre hallgass, hanem a valóságot figyeld meg!

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópEgyedül érezheted magad akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Különösen könnyű magányosnak lenned, ha úgy érzed, a szerelmed nem érti meg a lelkedet, az érzéseidet. Nem lehetséges az, hogy elbeszéltek egymás mellett? Lehetséges, talán ha más szavakkal, más rendszerben mondod, amit eddig, akkor könnyebben megérti a vágyaidat és az álmaidat…

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópValójában sokkal egyszerűbb lenne boldog kapcsolatban élned, mint gondolod. Ott van benned az elképzelés, hogy nehéz természetű, bonyolult személyiség vagy, pedig ez így nem pontosan igaz. Valójában kényeztetésre és figyelemre vágyó kedves nagymacska vagy. Aki ezen a hétvégén megadja neked azt a szeretetet, amire vágysz, annak hagyod, hogy az ujjai köré csavarjon.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem a legváratlanabb pillanatokban és helyeken találhat rád még akkor is, ha semmi logika nincs benne, hogy most szerelmes legyél. A szerelemhez nem is kell logika. Sőt… A szerelem néha éppen a leglogikátlanabb helyeken, a leglogikátlanabb módokon és pillanatokban bukkan fel az életedben. Ahogyan ezekben a napokban is. Akkor is, ha egyedül élsz, és akkor is, ha már párban…

hétvégi szerelmi horoszkóp július 21-22.

Vajon rá talál a szerelem a csillagjegyekre? (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópSzeretnéd rendbe tenni a kapcsolatodat valakivel. Akár a szerelmed az, akivel új formát akarsz adni a kapcsolatotoknak, akár valaki más, fontos végiggondolni, mit is akarsz valójában. Azt is hallgasd meg, hogy a másik félnek mi a jó. Könnyen lehet, pontosan az a problémáitok forrása, hogy mindketten csak a saját elképzeléseiteket tartjátok szem előtt.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópA hétvégén kérdőjelezd meg, amit eddig megkérdőjelezhetetlennek hittél. Most adj lehetőséget az exeidnek és a jelenlegi párodnak, hogy bebizonyítsák, nem minden igaz, amit róluk gondolsz. Engedd el a képet, ami benned él, és egyszerűen nézd meg, milyen a szerelmed valójában. Ha így teszel, könnyen rendeződhet egy félreértés közöttetek, és  hétvége is csodás pillanatokkal ajándékoz meg mindkettőtöket.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem sokkal logikusabb érzelem, mint hinnéd. Oda megy, ahol szeretik, ott marad meg, ahol gondozzák, és onnan illan el, ahol nem foglalkoznak vele. Ha mindig a fájdalmat vagy a küzdelmet választod a szerelem, az érzések helyett, ne csodálkozz, ha ritka vendég lesz nálad a boldogság. A hétvégén tudatosan válaszd a szeretetet és a szerelmet.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érzed, a szerelmed megfeledkezett rólad, de ez egyáltalán nincs így. Sokkal inkább te feledkeztél meg önmagadról. Sokkal inkább te felejtetted el, mi a jó neked, vagy hogyan kell kommunikálnod mindazt, amire vágysz. Ha a szerelmed tudná, mit szeretnél, megadná neked. Szóval csak annyi a dolgod, hogy kimondod, ami a szívedet nyomja.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópNem mindig vagy biztos benne, mit kell tenned vagy mondanod a párkapcsolatodban. Most azonban szinte a zsigereidben érzed és tudod, milyen szavakat érdemes használnod, mit és hogyan mondj. A hétvégén nem vagy képes hazudni, alakoskodni, de manipulálni sem. Ennek pedig az az eredménye, hogy végre kimondod, ami a szívedet nyomja.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópNem éred be kevesebbel, mint a boldogság. Nem éred be azzal, amivel eddig beérted, és ezt a szerelmed is észreveszi majd. Ő is észreveszi, hogy neked most több kell a szeretetből, a babusgatásból, az érintésekből és a figyelemből. Ezen a hétvégét alakítsd úgy a programot, hogy több időd legyen a romantikára. Érdemes lesz, meglátod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top