nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
5 tény a Szűz csillagjegyről, ami akkor is igaz, ha nem hiszel a horoszkópban

5 tény a Szűz csillagjegyről, ami akkor is igaz, ha nem hiszel a horoszkópban

Ezt az 5 mítoszt nyugodtan kezeld tényként akkor is, ha nem hiszel az asztrológiában. Tapasztalatok bizonyítják, hogy a Szűz jegyűek 99%-ára érvényesek!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

1. A Szűz hiperkritikus

Ez az első, ami a Szüzekről az eszünkbe jut: mindent megkritizálnak, kianalizálnak és a tökéletességre törekszenek – elsősorban önmagukkal kapcsolatban.

2. A Szűz a legjobb barát

Szerencsés vagy, ha barátodnak tudhatsz egy Szűz jegyűt. Ők adják a legjobb tanácsokat, és a megértésükkel sem lesz probléma. Minden helyzetben számíthatsz rájuk.

3. A Szűz csak akkor érzi jól magát, ha elfoglalt

A Szűz gyakran panaszkodik arról, hogy semmire sincs ideje, valójában viszont utálja, ha üres percei akadnak. Szereti állandóan hasznosnak érezni magát, a szabadidő fogalmát pedig csak hírből ismeri.

4. A Szűzzel szuper a szex

A Szűz nem az a típus, akinek erős a szexuális kisugárzása. Sokszor az teszi vonzóvá, hogy fogalma sincs róla, hogy az. A legjobban akkor teljesít a szexben, ha érzelmek is kötik a partneréhez.

5. A Szűz esze olyan éles, mint a penge

A Szűz a legbonyolultabb projekteket (vagy egyszerre többet) is képes sikerre vinni, mert remekül átlátja az összefüggéseket, és a multitaskingban sem vall kudarcot.

yourtango

Megosztás Facebookon