Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek alkalmasak leginkább a házasságra

A házasság nem könnyű műfaj, de ezek a csillagjegyek elég jól veszik a felmerülő akadályokat. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Egy házasság sikere nyilvánvalóan mindkét félen múlik. Amit a legtöbben nem szeretnek hallani, pedig sajnos igaz, hogy egy kapcsolaton általában dolgozni kell, hogy hosszú távon is (jól) működjön. De van, aki olyan, mintha arra született volna, hogy házasságban éljen. A következő csillagjegyek biztosan.

1. Rák (június 21. – július 22.)

Lojális, érzékeny, és mélyen elkötelezett a kapcsolata iránt. A világ középpontjává teszi a másikat. Ha vele valaki összeházasodik, a legszerencsésebb embernek tekintheti magát a földön!

2. Bak (december 22. – január 19.)

A tradicionális Bak a lista második helyezettje. Odaadása miatt nagyon jó házastárs. Családközpontú, és bár munkamániás, a házasodás után módot talál arra, hogy időt szenteljen a családjára.

3. Kos (március 21. – április 19.)

Kicsit nehé befogni, de miután fontos lesz számára a másik, biztos lehet benne választottja, hogy egész életében vele marad, mert nagyon komolyan veszi a házasság gondolatát.

4. Halak (február 19. – március 20.)

Az álmodozó Halak kiváló szerelmes, feltéve, hogy kibújik álomvilágából, és nem a rózsaszín szemüvegén keresztül szemléli párkapcsolatát. Időbe telhet, míg ez megvalósul, de ha egyszer megteszi, akkor rendkívül érzelmes és ragaszkodó. Meg lehet bízni benne, mert empatikus, és soha nem tenne semmi olyat, amivel tudja, hogy megbánt.

5. Bika (április 20. – május 20.)

Bár makacs, rendkívül lojális. Csak fel kell hívnia a figyelmét az illetőnek magára, és ha jól sül el, biztos lehet a hosszú távú kapcsolatban.

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top