Horoszkóp

Ezt jósolják a rúnák a nyárra a Bika csillagjegynek

Hiába tekintenek vissza több ezer éves múltra, a rúnák üzenete még ma is megállja a helyét. Ezúttal arra derül fény, mit súgnak a Bika csillagjegyűek fülébe ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki a nyárból.

A rúnák jeleit, melyek nagyrészt egyenes vonalakból állnak, úgy alakították ki, hogy kemény felületekre, például kőre, fémre, csontra vagy fára véshessék őket. Ezért lehetséges, hogy nem csak sírköveken, kardokon, urnákon, páncélzaton és ékszereken láthatjuk viszont azokat, hanem egyszerűbb használati tárgyakon is: kincsesládákon vagy játékszereken.

A Bika csillagjegyűeknek az Othala rúna mutat utat a nyári időszakra. Ez nem más, mint a birtoklás, az összetartozás, az otthon és az örökség rúnája. Nem csak ahhoz járul hozzá, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat a szeretteinkkel, vagy megidézzük elhunyt rokonainkat, hanem abban is, hogy előcsalogassuk magunkból rejtett képességeinket. Az Othala rúna szerencseszáma a 24, színe pedig az okkersárga.

runa runajoslas bika csillagjegy horoszkop elorejelzes

Az Othala rúna sok Bika jegyűnek nyitja fel a szemét ezekben a hetekben – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Bika csillagjegynek

Az utóbbi időben eléggé elveszettnek, mi több, összezavarodottnak érezhetik magukat a Bika csillagjegyűek, sokan talán csalódtak is saját magukban emiatt. Ahhoz, hogy felvillanjon a fény az alagút végén, a Bika jegyűeknek most magukkal kell megküzdeniük, ám ha ez sikerül, megingathatatlan belső harmónia lesz a jutalom. Éppen az, amire a Bika csillagjegyűek mindig is törekszenek.

Az Othala rúna minden támogatást megad ahhoz, hogy ebből a csatából győztesen kerüljenek ki a Bika csillagjegyűek, olyannyira, hogy egészen új nézőpontból láthatják a helyzetüket. Könnyen lehet, hogy egyesekről kiderül, mégsem olyan jó szándékúak és önzetlenek, mint ahogy azt eddig gondolták – tőlük érdemes búcsút venni, és újult erővel haladni a kitűzött célok felé, amelyek egyáltalán nem elérhetetlenek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top