Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek veszítenek a legnehezebben

Vannak, akik nemcsak nehezen viselik a vereséget, hanem egyenesen őrjöngenek, ha arra kerül sor.

Mindannyian csalódunk valamennyire, ha veszítünk, ez természetes. Egyes emberek azokban egészen új szintre emelik a vereség okozta csalódottságukat és dühüket. Nemcsak egyszerűen szomorúak lesznek, ez messze túlmutat azon. Ők azok, akik intenzív érzelmi dühöt élnek át ilyenkor, megfeledkeznek a sportszerűségről, és elveszítik higgadtságukat. Személyiségük legrondább oldalát tárják fel, amit valószínűleg senki más nem akarna látni. Ez jellemző a következő csillagjegyekre is.

1. Kos (március 21 – április 19.)

Elképesztően versengő típus. Rettentő ambiciózus és buzgó a nagy energiái miatt, az életet pedig optimistán szemléli. Éppen ezért kezeli olyan nehezen a vereséget. Képtelen elfogadni akár a gondolatát is, mert neki mindig a nagyságra kell törekednie.

2. Bak (december 22 – január 19.)

Néha túl sokat vár magától, ezért, ha vereséget szenved, kifordul magából, és elveszti a kontrollt. Őrjöng, senki nem tudja megnyugtatni és megvigasztalni. Ennek a forrása talán az, hogy retteg a középszerűségtől, ezért ő szeretne lenni a legjobb. Azt szeretné érezni, hogy képes elérni az álmait, és fáj, ha saját maga előtt vall kudarcot.

3. Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Azt hiszi, hogy mindenhez joga van, amire vágyik, ezért azt gondolja, hogy mindennek úgy kellene történnie, ahogy azt ő szeretné. Kissé megszállott a tekintetben, hogy mindent meg szeretne kapni, valószínűleg ez az elszántság vezetett ahhoz, hogy elhiggye, ő a világegyetem középpontja, a többiek pedig úgy tegyenek, ahogy azt ő kívánja. A valóságban ezzel szemben viszont nem így néznek ki a dolgok, ezért is éli meg nagyobb csapásként, ha veszít. 

4. Rák (június 21 – július 22.)

Mivel nagyon mélyen és erősen éli meg az érzelmeit, a veszteséget is sokkal intenzívebben szenvedi meg másoknál. Megtöri a törékeny lelkét, és gyakran teljesen összezavarodik egy-egy ilyen eset után.

Relationship Rules

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top