Horoszkóp

Ez jellemző a szerelmes Halak férfira

Érzékeny, romantikus és nagylelkű, de ez csak töredéke, milyen is a Halak csillagjegyű férfi, amikor fülig szerelmes. A legnagyszerűbb, legfigyelmesebb társ. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél? És a párod?

1. Sosem szeret bele senkibe első látásra

A Halak férfi először szeretné megismerni leendő párját, és eleinte sokkal inkább haveri, baráti kapcsolatot köt, mint hirtelen és gyorsan szerelembe esne. Ennek ellenére nagyon ritkán vele is megesik a meglátni és megszeretni eseten. Nagyon jó lelkű, bizalmas és érzékeny csillagjegy, amivel sajnos sokan visszaélnek. Védeni szeretné a szívét, talán ezért is válik egy idő után egyre óvatosabbá.

2. A Halak férfi hűséges

Amikor párjára talál és igazán szerelmes lesz, párját a végsőkig tiszteli, mert pontosan tudja, milyen érzés, amikor összetörik a szívét. Szerető, figyelmes, gondoskodó és rendkívül önzetlen típus.

3. A Halak férfi szenvedélyes

A Halak az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. A szerelmével töltött pillanatokat minél több érzelemmel töltve szeretné megélni. Úgy gondolja, túlzottan is sok hétköznapi dolog akad az életben, a párkapcsolata viszont biztosan sosem lesz az.  

4. A Halak férfi megóvja a szerelmét

Amikor igazán szerelmes, a Halak férfi biztosan mindenben és mindenkor kiáll a szerelme mellett. Ha tehetné, szíve szerint minden rossz dologtól megóvná. A Halak férfi vakon hisz a párjában, és soha nem hagyja, hogy egy harmadik fél ártson a kapcsolatnak. 

5. Nagyon romantikus

Amikor a Halak férfi szerelmes, szinte folyton ajándékokkal lepi meg a kedvesét. Nem véletlenül érzi magát igazán különlegesnek mellette a szerelme.

6. A Halak férfi piedesztálra emeli a szerelmét

Azt szeretné akarja, hogy párja különlegesnek és egyedülállónak érezze magát, amiért vele lehet, de ezért meg is tesz minden tőle telhetőt. Szinte csak a jót látja a másikban, a pozitív tulajdonságokra koncentrál, szinte szó szerint a tenyerén hordozza a szerelmét.

halak férfi horoszkóp

A Halak férfi talpig úriember (Thinkstockphotos)

 

Her Way

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top