Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb tanárok

A jó tanár inspirál, felkelti az érdeklődésedet, és arra késztet, hogy még szívesebben tanulj. Ezek között a csillagjegyek között számtalan kiváló tanár és pedagógus található. Ők erre a hivatásra születtek. Vajon te is a legjobbak között vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

legjobb tanár horoszkóp szűz csillagjegy

1. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem számít, milyen tantárgyat tanít a Szűz, ő az, aki imádja a hivatását, és ez a lelkesedés átragad a tanítványaira is. Nagyon felkészült, maximalista típus, így ő nemcsak a tananyag iránt kelti fel a diákok figyelmét, de önkéntelenül is ráveszi őket a tudásuk bővítésére, a folyamatos fejlődés vágyára. 

2. Bika (április 20. – május 20.)

legjobb tanár horoszkóp bika csillagjegyA Bika tanár arra törekszik, hogy javítsa a tanítási technikáit, ezért folyamatosan képezi magát nemcsak az előírt tananyaggal, hanem az ahhoz kapcsolódó bővebb és részletesebb ismeretekkel is. Emellett rendkívül türelmes típus, és általában hajlandó külön figyelmet fordítani a gyengébben teljesítő tanulókra is. 

 

3. Rák (június 21. – július 22.)

legjobb tanár horoszkóp rák csillagjegyA Rák tanár a tanítványaira is saját gyermekeiként tekint. Figyel rájuk, törődik velük. Nagyon kreatív, egyedi gondolkodásmód jellemzi őt, ezért előadásával könnyedén leköti a diákok figyelmét. Spontán és frissen szemléli a tanítást, képes megújulni, szívesen rukkol elő újszerű tanítási módszerekkel a diákok legnagyobb örömére.

4. Halak (február 19. – március 20.)

legjobb tanár horoszkóp halak csillagjegyA Halak tanár fantáziája kimeríthetetlen, ami a tanítási stílusára is legalább ennyire igaz. Számára a legfontosabb cél, hogy a tanítás mellett a diákok előtt a világot is megnyissa. Ő az a tanár, aki szívesen tartja az órákat a szabadban, szívesen használ minél több szemléltetőeszközt. Rendkívül intuitív, ezért pontosan tudja, diákjainak mire van a legnagyobb szükségük. 

5. Bak (december 22 – január 19.)

legjobb tanár horoszkóp bak csillagjegyA Bak tanár munkahelyi etikája elsőrangú. Bár a tanítás rengeteg energiát és igényes munkát kíván, ő az, aki könnyedén veszi az összes akadályt, mert imádja a hivatását. Gyorsan javítja ki a dolgozatokat, pontos és precíz, de ami a legfontosabb, mindenkor hisz a diákjaikban és mindent megtesz, hogy minél sikeresebbek lehessenek. 

6. Kos (március 21 – április 19.)

legjobb tanár horoszkóp kos csillagjegyA Kos tanár legalább annyi energiával rendelkezik, mint a diákjai. Szenvedélyesen tanít, szenvedélyesen szereti a tantárgyát, a belőle áradó öröm és lelkesedés a diákokra is könnyedén átragad. A tanulók figyelmét leköti, akik élvezettel hallgatják az előadásokat. Mindig valami új módszer vezet be, nála egyetlen gyerek sem unatkozik.

Your Tango Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top