Horoszkóp

Heti horoszkóp július 16–22.: Rád talál a szerelem?

Vajon rád talál a szerelem ezen a júliusi forró héten? Vajon ez a szerelem csupán nyári fellángolás lesz, vagy a várva várt igazi lép be végre az életedbe? A csillagok üzenete szerint ezen a héten bármi megtörténhet. Vajon mit jelez a horoszkóp? Íme a részletek.

KOS

kos heti horoszkópJúlius közepén a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Plútó) tükrében meglepően jól tudsz koncentrálni a munkádra. Szerdától igényelni fogod a szerelmet és a társasági életet. Egy dologra kell ügyelned, ne keverd össze a barátságot és a szerelmet. Előbbi szövetség, utóbbi intimitás. A hét második felében hajlamos leszel merevségre egy durva bolygóháromszög (Uránusz–Mars–Hold) szerint. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod a Nyilas Holdnak és az Oroszlánba lépő Napnak köszönhetően.

BIKA

bika heti horoszkópHétfőn és kedden is lesz számodra szuper fényszög (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) az égbolton, ami azt jelenti, minden a kezedre játszik. Szerdától a munkahelyeden kellemes hangulatot mutatnak a bolygók. Csak arra kell figyelned, hogy ne beszélgesd el az időt. Pénteken és szombaton próbára tesz egy fix bolygóháromszög, ami fixa ideához való ragaszkodásra hajlamosít. Minél erősebben kitartasz az elképzeléseid mellett, annál biztosabb, hogy másképp alakulnak a dolgok. Vasárnap oldódik a helyzet.

IKREK

ikrek heti horoszkópSzínes hét vár rád. A hét elején szőrszálhasogató, a hét közepén közkedvelt, a hét végén gőgös leszel. Téged nem zavar, ha az új nap új stílust hoz. De ugye tudod, hogy a környezeted nem így van ezzel? Ha komolyabb ügyet kell elintézned, időzítsd szerdára. Ekkor egy szuper Hold–Mars-fényszög szuper eredményeket mutat neked. Viszont nem szabad elbízni magad. Egy kellemetlen bolygóháromszög pénteken túlzott ambícióból adódó konfliktust jelez. Hétvégén a vasárnap szerelmes találkára alkalmas.

RÁK

rák heti horoszkópJól indul a heted, mert a kedvező fényszögek szerint népszerű leszel. Ez pedig kifejezetten jót tesz az önbizalmadnak. Megnyugszol, és jobban tudsz koncentrálni, amit a kollégáid értékelni fognak. Hét közepén a levegős jegyekben járó bolygók (Mérleg Hold és Vízöntő Mars) azt tanácsolják, egyeztess a családoddal a hétvégéről. Ne hagyd az utolsó pillanatra, mert kapkodás lesz a vége, mint mindig. Pénteken igyekezz optimistának maradni, és akkor valóban happy enddel zárhatod a hetet. Hétvégén a szombatod jobb lesz, mint a vasárnapod.

heti horoszkóp július 16-22.

Rád találhat a szerelem (Thinktockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópNem sokára itt a te hónapod. Vasárnap késő este ugyanis a Nap belép az Oroszlánba, és közeleg a születésnapod. Előtte fokozódó türelmetlenség lehet úrrá rajtad, amit nem ártana kordában tartanod, ha nem akarsz népszerűtlenné válni. A legkritikusabbnak a pénteki nap látszik. Ekkor egy fix bolygóháromszög (Bika Uránusz – Skorpió Hold – Vízöntő Mars) hatására úgy érezheted, senki nem ért meg most téged. A többiek hozzáállásától kirekesztettnek érezheted magad, pedig csak lazábban kellene hozzáállnod. Vasárnap végre eljön a te időd.

SZŰZ

szűz heti horoszkópKedvelni fogod a hétfőt és a keddet, mert sikereket mutatnak a föld jegyekben járó bolygók. Közülük számodra a Szűzben járó Vénusz garantálja a szerencsét, hiszen Vénusz a Kis szerencse bolygója, amely az elmúlt kedden lépett a csillagjegyedbe. A hét második felében óvatosnak kell lenned a közlekedésben, mert balesetveszélyes konstelláció lesz az égen. A péntek látszik a legrázósabbnak, ami rányomja a bélyegét a szombati napodra is. Vasárnaptól elérkezett az idő, hogy végre szabadságra menj, és élvezd a nyaralást.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópHét elején is lesznek jó fényszögek, de a kedvenc napodnak a szerda látszik. Olyan szuper Hold–Mars-fényszög segít neked, ami sikert is jelez. Ezt annak a kedves stílusnak is köszönhetsz, ami rád jellemző, vagyis nem kell és nem szabad megváltoznod. Pénteken be kéne zárnod a pénztárcádat a legmélyebb fiókba, egy kemény bolygóháromszög (Bika Uránusz – Skorpió Hold – Vízöntő Mars) negatív spirálba ránthat, ha meggondolatlanul költesz. Még szombaton is fenyeget ez a veszély, csak vasárnap lélegezhetsz fel.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópA hét elején talán nem érted, miért nő benned a feszültség és a türelmetlenség, amitől nehéz a jelenre koncentrálni. Könnyen hibázhatsz, és akkor felesleges pluszmunkát csinálsz magadnak. Amitől feszült leszel egész héten, azt egy pénteki bolygóháromszög (Bika Uránusz – Skorpió Hold – Vízöntő Mars) jelzi, ami maximálisan próbára teszi a toleranciádat. Számítanod kell váratlan helyzetekre, amelyek kimozdíthatnak a komfortzónádból. Mindez még szombaton is érzékelhető lesz, a vasárnap látszik könnyebbnek.

heti horoszkóp július 16-22.

Van, akinek szerelmet, másoknak nehéz pillanatokat jeleznek a csillagok (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópÉrdekes módon a hét elején a pontosság, a hét közepén az udvariasság, a hét második felében pedig a következetesség hozza meg azokat az eredményeket, amikre vágysz. Ez egy „szivárvány”, ami mégsem lesz egyszerű. A legrázósabbnak a pénteki nap látszik, ekkor ugyanis egy kritikus bolygóháromszög óvatosságra int. Nem a balesetveszélytől kell tartanod, hanem olyan közlekedési káosztól, ami ingerültté tehet téged is. Sajnos ez még szombaton is érzékelhető lehet, viszont a hét legszuperebb napja a vasárnap lesz számodra.

BAK

bak heti horoszkópA hét legelején a legjobbra számíthatsz, hétfőn és kedden a kedvező fényszögek kedvező folyamatokat jeleznek. Ráadásul mindez a te tempódban, ami megnyugtat. A hét közepén igyekezz diplomatikusan beszélni a főnököddel. Amennyiben ez sikerül, fölösleges vitákat kerülhetsz el. Pénteken kellemetlen bolygóháromszög (Bika Uránusz – Skorpió Hold – Vízöntő Mars) áll össze az égen, ami a pénzügyek terén int téged óvatosságra. Nem kell félteni, hiszen tudsz bánni a pénzzel. A hétvégén szakíts időt az önfeledt a pihenésre.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópNagy ellentétek alakulhatnak ki a héten belül. Amíg szerdán minden a kezedre játszik egy szuper Hold–Mars-fényszög szerint, addig pénteken próbatételre számíthatsz egy kellemetlen bolygóháromszög okán. Utóbbi csupán akkor lesz kihívás, ha mereven ragaszkodsz a saját teóriádhoz. Ennek fényben egyértelmű a megoldás, engedd el mindazt, amibe kapaszkodsz. Jobban jársz, ha ezt most valóban komolyan veszed. Vasárnap késő este a Nap jegyet vált, ami neked új fejezetet, új találkozást, új kapcsolatot, új szerelmet jelenthet.

HALAK

halak heti horoszkópNehéz lesz hétfőn és kedden egy vonzó ember hatása alól kivonnod magad. Vénusz olyan találkozást jelez ugyanis, ami jócskán megmozgatja a fantáziádat. Ebből akár titkos viszony is kialakulhat, amit a hét közepén egy Hold–Mars-fényszög is mutat. Most még megúszhatod a lebukást, de ne élj vissza a szerencsével. A péntek balesetveszélyesnek látszik. Vedd komolyan, mert egy kritikus bolygóháromszög kritikus helyzetet szimbolizál, amelynek hatását még szombaton is érzékelheted. Szerencsére a vasárnap igazi pihenést és örömet jelent a számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top