Horoszkóp

Heti pénz- és bőséghoroszkóp: pénzt szerezni csak pontosan, szépen…

Ahány csillagjegy, annyiféle formában és módon érkezik hozzájuk most a bőség. A pénz- és bőséghoroszkópból megtudhatod, mi az, ami a legtöbb pénzt hozhatja most az életedbe. Ne lepődj meg, ha a csillagok azt kérik, változtass a munkáról és a pénzről alkotott elképzeléseiden...

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Érdemes logikusan végigtekintened a pénzügyeiden az elkövetkező napokban. Most egy pillanatra add a racionális éned kezébe az irányítást, és vizsgáld meg, mit tenne ebben a helyzetben a józan paraszti ész. Könnyen lehet, így leled meg a megoldást abban az ügyben, amiben eddig nem sikerült.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A tudatlanság nem mentesít a tetteid következményei alól. Az, hogy nem tudtad, milyen pénzügyi vonzata lesz a döntésednek, nem jelenti, hogy ezek a következmények visszacsinálhatók. Most a visszakozás helyett menekülj előre, és hozz újabb döntést, amely mindent helyrebillent majd.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Úgy tűnik, túl sok felesleges kiadásod van. Úgy tűnik, túl sok olyan kiadást generálsz, amelyeket a jövőben elkerülhetnél. Érdemes átnézni részletesen a kiadásokat és feltenned magadnak a kérdést, valóban olyan nagy szükséged van-e az előfizetéseidre, a díjcsomagokra, a rendszeresen a számládról levont kiadásokra.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem vettél észre egy fontos pénzügyi lehetőséget a héten, amely így elszállt, te pedig talán már érted is, mit kellett volna másként tenned. Nagyjából két héten belül érkezik a következő hasonló vagy még jobb lehetőség. Ne ugyanolyat keress, amilyet elszalasztottál, mert egy másik formában érkezik az újabb alkalom.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valójában akkor keresel jól, amikor jól érzed magad a bőrödben. Ezért akár már most, ezen a hétvégén is érdemes áldoznod, hogy jól érzed magad A jövő héten pedig szinte kötelező olyan nagyobb kiadást bevállalnod, amely pusztán a jókedvedről, a jó érzésekről, a kényelmedről szól.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Pénzt teremteni sokkal egyszerűbb, mint gondoltad. Igazság szerint olyan az életed, mintha egy pénzcsapot nyitottak volna meg benne, és lassan, de biztosan elkezdene hozzád csurranni-cseppenni a pénz. Nyisd meg jobban a csapot, és hamarosan pénzáradattá, pénzáradássá duzzadhat – ha nyitott vagy rá.

pénzhoroszkóp július 13.

Most különösen fontos lehet a csillagok tanácsára hallgatni (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A barátnőidnek most szüksége lenne egy kis pénzre. Talán épp a közös nyaraláshoz van erre szükségük. Akkor érdemes nekik adnod, ha azzal pozitív élményeket, örömöt és boldogságot „vásárolnak” maguknak, mert így oldhatod meg a legkönnyebben az őket nyomasztó gondokat.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha meg kell változtatnod a megszokott nézőpontodat, hogy észrevedd a megoldást. Az utóbbi időben megoldhatatlannak tűnő anyagi helyzetre a megoldás a komfortzónádon kívül van. Olyan lehetőségben, amelyet máskülönben nem próbálnál ki, de ha teszel egy próbát, az sok más helyzetben is jól jön majd.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokat gondolkozol, mi lenne a legjobb megoldás egy nehéznek látszó helyzetben. A legjobb megoldás most az, ha nem mész bele ebbe a pénzügyi harcba. A harc ugyanis olyan áldozatokkal járna, amelyeket nem tudsz megadni. Most válaszd a békét, és keress szövetségeseket!

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Túl sokat akarsz adni valakinek, de erre egyikőtök sincs felkészülve. Te sem vagy felkészülve, hogy sokat adj, és ő sincs felkészülve, hogy ilyen sokat kapjon. A megoldás, ha csak annyit adsz, amennyit tudsz, és ha több ember között osztod szét a segítséget.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha úgy érzed, tudnál ennél jobban is teljesíteni, ha valaki végre befektetne egy kisebb vagyont az ötletedbe. Tudnod kell, aki nem bánik jól a pénzzel, az minden befektetést elszór. Így most az az elsődleges feladatod, hogy megtanulj jól bánni a már meglévő forintokkal.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal többet számít, ami a fejedben van, mint amit a pénztárcád rejt. A gondolataid ugyanis bármennyi pénzt teremthetnek, ha ügyesen bánsz velük, és ha ügyesen változtatod őket vagyonná. Valójában egy soha ki nem apadó pénzforrás van a gondolataidban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top