Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél bosszúállóbb

Ezek a csillagjegyek nem felejtik el a sérelmeket. A fájdalmukért szinte biztosan revansot vesznek. Ők a legbosszúállóbbak, pedig a másik oldalukról hihetetlenül szerethető és nagylelkű típusok. Vajon te is köztük vagy? Rád is igaz a horoszkóp jellemzése?

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió számára elképzelhetetlen, hogy csak úgy, könnyedén megszabaduljon a haragtól és a fájdalomtól. Mindez pedig rendkívül bosszúállóvá teszi. Szerinte a bosszú a leglogikusabb válasz a sérelemre. Érzékenységéből fakadóan nagyon tud szenvedni, ezért forr benne a düh, hogy a másik is átérezze a fájdalmat. Minden eszköze adott a bosszúhoz: intelligens, intuitív, pontosan tudja, hogyan okozhatja a másiknak a legtöbb fájdalmat. Idővel többnyire feladja a küzdelmet, de megbocsátani és felejteni sosem fog.

A Bika (április 20. – május 20.)

A Bika, ha nem is könnyedén, de néha, a legindokoltabb esetben képes a megbocsátásra, viszont nagyon sokat kell tennie ezért annak, aki megbántja őt. A Skorpióval ellentétben ő sosem forrong magában, és egyetlen ellenségét sem támadná hátba. Nyíltan, kertelés nélkül megmondja a véleményét, sőt azt is, mire számíthat, aki egyszer is keresztezi az útján. Keményen tartja magát a fogadalmához, az okozott sérelmet ő sem bocsájtja meg, és nem is felejti el sohasem.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán alapvetően nagyon kedves és szerethető csillagjegy. Egészen addig, amíg valaki el nem veszi tőle a legbecsesebb értékét, legyen szó a felnőtt gyerekéről, a szerelméről vagy bármilyen, számára fontos tárgyról. Mivel nagyon birtokló típus, minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze, amit vagy akit elveszített, és tettéért a másik alaposan megfizessen. Amikor egy barátban csalódik, soha többé nem bocsát meg. Annál ő sokkal büszkébb és érzékenyebb.

A Rák (június 21. – július 22.)

Az igazán érzelmes és nagyon kedves Rákról alig hinni, hogy benne is forrhat a bosszúvágy. Pedig a szerelemben nagyon is keményen visszaadja a leckét, persze még így is kevésbé fájdalmasan, mint például a Skorpió. Mindene a szerelme, a családja, a gyerekei, mindent megtesz, hogy megvédje őket. Önmagáért nem is mindig érez bosszút, de amikor a szeretteit éri a sérelem, a revans nála sem marad el.

A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

A Mérleg igazságérzete nagyon erős. Ezért, amikor összetörik a szívét vagy igazságtalanság éri, szinte bizonyosan kiegyenlíti a számlát. Nem húz bokszkesztyűt, ellenben addig viszonozza a neki tett „szívességet”, amíg úgy nem érzi, hogy helyreállt a megbillent egyensúly. Ő viszont csöppet sem haragtartó, így amikor megbosszulta a sérelmet, valójában nála minden a korábbi kerékvágásban folytatódhat. Nem dédelgeti a fájdalmat, inkább túllép rajta.

bosszúálló csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megbosszulják a sérelmeket (Thinkstockphotos)

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top