nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezt üzeni nyárra a rúnajóslás a Kos csillagjegyűeknek

Ezt üzeni nyárra a rúnajóslás a Kos csillagjegyűeknek

A rúnajóslás évszázadok óta mutat utat azoknak, akik meg tudják fejteni a különös szimbólumok jelentését. Ezúttal a rúnák a Kos csillagjegynek üzennek. Vajon mit jósolnak az előttük álló időszakra? Izgalmakat, új fejezetet, és még valami mást is...
NLCafé
f Ajánlom

A rúnák írásjeleit a II. század elejétől a középkor végéig használtak Észak-Európában. Igazán titokzatosnak tartották, mert csak kevesen tudták megfejteni a különleges alakzatok jelentését. A Kos csillagjegy rúnája, mely az előttük álló hetek eseményeibe enged betekintést, az Ingwaz rúna, ami a skandináv mitológia szerint az elengedés, a befejezés, az új kezdet rúnája. A hozzá tartozó szerencseszám a 22, színe pedig a sárga.

runajoslas kos runa csillagjegy elorejelzes

Új szelek fújnak a Kos csillagjegy háza táján – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Kos csillagjegynek

Az Ingwaz rúna visszafogottságra inti a Kos csillagjegyet, azt üzeni, most mindennél kifizetődőbb a megfontoltság, még akkor is, ha ez egy Kos számára kínzással ér fel. Semmi értelme a mérgelődésnek, a dühöngésnek és a lobbanékonyságnak, mert az égiek most mindent szépen elrendeznek. Annak is jó vége lesz, ami első ránézésre bosszantónak tűnik.

Jó hír a Kos csillagjegynek az is, hogy végre megkapja azt a figyelmet a környezetében élőktől, amiről az utóbbi időben csak álmodozott. Rúnája szerint a Kos végre szélnek eresztheti a múlt csalódásait, mert végre beérik a befektetett munka gyümölcse és a korábban szerzett lelki sebek is begyógyulnak. A kedvező változások a legtöbb Kos életébe július 15-e után toppannak be!

Megosztás Facebookon