Horoszkóp

8 okból érezheted magad igazán szerencsésnek, ha Nyilas a párod

A Nyilas az egyik legfüggetlenebb, legönállóbb csillagjegy. Igazi kihívás elnyerni a szívét, mert nem könnyen kötelezi el magát. Mégis megéri a fáradságot, a kitartást, mert vele igazi élmény a párkapcsolat. Íme nyolc megcáfolhatatlan tény, amiért szerencsésnek érezheted magad, ha ő a társad.

1. A Nyilas intelligenciája elképesztő

A Nyilas tanulásvágya az évek múlásával sem apad, sőt szeretne minél több területen szakértővé válni. Rendkívül érdeklődő, nyitott és okos csillagjegy, ami nagyon is imponáló tulajdonsága.

2. Ami a szívén, az a száján…

A Nyilassal kapcsolatban fölösleges rettegned, hogy elhallgat vagy eltitkol előled bármit is – természetéből fakadóan ami a szívén, az a száján. Őszintén kimondja, amit gondol, akkor is, ha az pozitív, és akkor is, ha kemény kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban.

3. A Nyilas optimizmusa határtalan

Amikor magad alá kerülsz, a Nyilas pontosan tudja, hogyan hozza vissza az életkedvedet. Mindig és mindenben képes meglátni a pozitívumokat, így a legsötétebb percekben is. Ha meg jobb nem jut eszébe, valami poénnal biztosan jobb kedvre derít.

4. Spontán és kalandvágyó

A Nyilas mellett biztosan nem kell tartanod az unalomtól, meg attól sem, hogy a kapcsolat egy idő után ellaposodik. Dinamikus és nyughatatlan természete folyamatos megújulásra vágyik, ezért egyszerűen nem engedi, hogy a kapcsolat a szürkeségbe süllyedjen.

nyilas szerelem csillagjegy horoszkóp

Szerencsésnek érezheted magad, ha Nyilas a párod

5. Imád utazni

Ha a tökéletes útitársra, felejthetetlen utazásra vágysz, a Nyilasban biztosan nem csalódsz. Hihetetlenül könnyen alkalmazkodik az idegen kultúrákhoz és emberekhez, és remek érzéke van az utazás megszervezéséhez is. Bátran csatlakozz hozzá.

6. Humorával levesz a lábadról

A Nyilas mellett jó kedvben, nevetésben sem lesz hiány. Optimizmusának, vidámságának köszönhetően bármilyen helyzetben képes meglátni a komikumot. Általában ő a társaság bohóca, a lehető legjobb értelemben. Humoros, vicces, hihetetlenül szórakoztató csillagjegy.

7. A Nyilasra mindig számíthatsz

Bár az elköteleződés eleinte nehezen megy a Nyilasnak, amikor lecövekelt melléd, nem kérdés, hogy mindenben számíthatsz rá. Valójában előtte is. Önzetlenül segít mindenkinek, aki közel áll a szívéhez. Az értékrendje is helyén van, miután kimondja az igent, hazugság és megcsalás nem fér a pakliba.

8. Nem tart haragot

A Nyilast a jövő mozgatja, nem a múlt. Előre tekint, könnyedén túllép azon, ami elmúlt. Sosem néz vissza, ezért a sérelmeken is valójában viszonylag könnyen túlteszi magát. Aztán pedig indul a következő kaland felé.

cultureastrology

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top