nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy kimutatja, mennyire szeret… és mennyire gyűlöl

Ez a 4 csillagjegy kimutatja, mennyire szeret… és mennyire gyűlöl

Ezek a csillagjegyek nem takargatják az érzéseiket, sőt bátran felvállalják, legyenek azok pozitívak vagy meghökkentő érzelmi kitörések. Velük kapcsolatosan pontosan tudni fogod, mennyire szeretnek téged, de azt is, hogy mennyire gyűlölnek... Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat a legérzelmesebb csillagjegyekről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

1. Bika

érzelmes csillagjegyek bika horoszkópA Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg. 

2. Rák

érzelmes csillagjegyek rák horoszkópA Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

3. Mérleg

érzelmes csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. Amikor igazán szeret, azt naponta többször is elmondja a párjának. Kényezteti, óvja, védi a szerelmét. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

4. Skorpió

érzelmes csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpióról úgy tartják, nem adja ki magát, az érzéseit egykönnyen. Mindez a kapcsolat elején valóban igaz is rá. Ám legbelül már akkor szorosan kötődhet a szerelméhez, amikor ennek még jelét sem adta. Nagyon erősen vágyik a szoros, szinte szimbiotikus kapcsolatra, melyhez elengedhetetlen az érzelmek kifejezése. Nagyon tud szeretni, nagyon tud ragaszkodni, de pontosan ennyire gyűlölni is.

érzelmes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ki merik mutatni az érzéseiket (Thinkstockphotos)

bustle

Megosztás Facebookon