Horoszkóp

Ezt mondja el rólad a keresztneved kezdőbetűje

Keresztnevedet nem véletlenül kapod. Spirituális szemlélet szerint nevedben rejlik a sorsod. Születése előtt a lélek súgja a várandós édesanyának, milyen nevet adjon gyermekének. Nos, tény és való, önmagában már a neved kezdőbetűje is nagyon sokat árul el rólad. Milyen izgalmas részleteket? Íme.

Nomen est omen – a név kötelez. Az alábbiakban megmutatjuk, mit mond el rólad keresztneved kezdőbetűje.

A, Á

Néha gorombának és arrogánsnak tűnhetsz, de kiváló az ízlésed, és pontosan tudod, mit akarsz. Nem tudsz a sorok között olvasni, így mindig azt mondod, amit gondolsz.

B

Nagyon véded a magánéletedet, és azt kéred a körülötted élőktől is, hogy tartsák ezt tiszteletben. Ugyanakkor nagyon érzelmes típus is vagy.

C, Cs

Imádsz emberek között lenni, sőt, nem bírod az egyedüllétet, viszont úgy érzed, mindent neked kell kézben tartanod.

D, Dz, Dzs

Bár erősnek és megtörhetetlennek látszol, a kemény külső törődő, kedves lelket takar.

E, É

Szükséged van arra, hogy minden nap stimulálja valami az agyadat, ezért is értékeled olyan nagyra a kommunikációt. Egy másik emberben elsősorban az intelligenciája vonz.

F

Te vagy az örök romantikus, a személyiséged sarokköve a hűség, a szerelem és a törődés. Mivel ez az erősséged, a partneredben is valami hasonlót keresel.

G, Gy

Maximalista vagy, aki nem tud egy helyben megülni, mert folyamatosan új kihívásokat keres. A magabiztos és intelligens emberek gyorsan felkeltik a figyelmedet.

H

Szenvedélyes típusnak ismernek téged a többiek, keményen dolgozol, hogy elérd az álmaidat. Szinte soha nem vagy elégedett, de éppen ez a sikered kulcsa.

keresztnév kezdőbetű számmisztika névelemzés

Keresztneved kezdőbetűje sok mindent elárul rólad (Thinkstockphotos

I

A legszívesebben mindenható istenként élnél, akit mindenki dicsőít. Ehhez még hozzájön az anyagiak iránti szereteted, te többre értékeled a luxust, mint a szerelmet.

J

Energiáddal nagyon erősen motiválsz, inspirálsz másokat. A többiek egyszerűen nem értik, honnan vagy miből tudsz ennyi erőt meríteni. Hűséges típus vagy, aki nem fél az elköteleződéstől, így még a rázósabb párkapcsolatokban is megállod a helyed.

K

A megjelenésed miatt sokan félénk és zárkózott embernek tartanak, ha azonban megismernek, kiderül, hogy fantasztikusan vicces és elbűvölő a személyiséged.

L

Empatikus és törődő típus vagy. Neked szinte folyamatosan vigyázni kéne valakire, mert ekkor érzed magadat igazán boldognak és elégedettnek.

M

Egész egyszerűen nem vagy hajlandó a megadásra, és ezért semmi nem állíthat meg, ha kitűztél egy célt magad elé. Hiszel a tökéletességben, és nem állsz le, amíg el nem éred.

N

Igazi művész vagy. A kreativitás, a rendhagyó megoldások kidolgozása a személyiséged alapvető részei.

O, Ó, Ö, Ő

Tiszteletben tartod a szabályokat, törvényeket, de eközben elvárod a környezetedtől, hogy ők is tiszteljék az életmódodat. Mottód: élni és élni hagyni.

P

Erősen foglalkoztat, hogy másik mit gondolnak rólad, ezért igyekszel önmagadból a lehető legtöbbet és legjobbat kihozni. A társadalmi státusz is sokat jelent a számodra, így vélhetően vonz téged a hatalom.

névelemzés számmisztika kezdőbetű keresztnév

Nevedben rejlik a sorsod (Thinkstockphotos)

R

Mindig is jobban vonzott az elme, mint a test. A legfőbb célod az intelligenciád fejlesztése, és mindent meg is teszel, hogy ezt elérhesd.

S, Sz

Önzetlen és adakozó típus vagy, aki mindenki más érdekeit a sajátja elé helyezi.

T

Van egy napi rutinod, amitől nehezen térsz el – ha valaki ki akar zökkenteni belőle, az nem jár jól. Nem kedveled a változást, jobban szereted, ha a terveid szerint alakul minden.

U, Ú, Ü

Lelkes és pozitív kisugárzású ember vagy, aki még a legnehezebb időkben is képes megtartani az optimizmusát. Hidd el, ezzel sokakat motiválsz.

V

Független, ugyanakkor kissé magadnak való ember is vagy, aki már a gondolattól is rosszul lesz, hogy mások a személyes terébe mászhatnak.

W

A W-vel kezdődő keresztnevűek (a Walterek például) meglehetősen egoisták. Ők magukat jóval többre értékelik a többieknél.

X

Bár nem sok X-szel kezdődő magyar keresztnév van, de akik ezt viselik, meg tudják osztani a figyelmüket, sőt, ilyen helyzetekben szerepelnek a legjobban.

Z, Zs

A szerelem megszállottja vagy, akinél a szerelem néha gyötrelem, így hajlamos vagy összekuszálni az életedben a szálakat.

(Via Human Explore)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top