Horoszkóp

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság. Intelligens, érdeklődő, mozgékony és talpraesett, már-már a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória. És ez még nem minden, az Ikrek csillagjegy további szeretetreméltó tulajdonsággal lephet meg! A horoszkóp szerint ez felülmúlhatatlan típus.

1. Rendkívül sokoldalú

Az Ikrek szüntelenül szomjazza az új információkat, szeretne minél több dolgot megismerni és közelebbről megszemlélni. Hihetetlenül nyitott, az újdonságok nagyon felvillanyozzák. Képes egyszerre több dologért lelkesedni, még akkor is, ha azok nehezen férnek meg egymás mellett.

2. Az Ikrek észbontóan eszes

Nagyon okos, ezért kifejezetten örül, ha az élet olyan kihívások elé állítja, amikor használhatja az eszét. Döntései során is inkább az eszére hallgat, mintsem a szívére, ettől függetlenül egyáltalán nem mondhatjuk, hogy az Ikrek érzelemmentes lenne.

3. Fogalma sincs, mit jelent az egysíkúság

Szeret mindent több szemszögből megvizsgálni, más-más nézőpontból megközelíteni. Az Ikrek számára ez annyira flottul megy, hogy nem veszteget vele sok időt: döntéseit gyorsan meghozza, stresszhelyzetben az agytekervényei nem leblokkolnak, hanem a lehető legmagasabb fordulatszámra kapcsolnak.

4. Az Ikrek nagyon könnyen alkalmazkodik

Az új és ismeretlen helyzeteket is jól kezeli, próbálja mindenben meglátni a pozitívumot. Gyorsan alkalmazkodik, és a kapcsolatteremtéssel sem szokott gondja lenni. Ezért a leleményességért mondják rá sokan, hogy ha kell, még a jég hátán is megél.

ikrek csillagjegy horoszkóp

Az Ikrek imádni valóan szétszórt, ráadásul be nem áll a szája – Thinkstockphotos

5. Tudja, mire képes

Az Ikrek tisztában van a képességeivel, és azokat szívesen meg is csillogtatja mások előtt. A kihívások lázba hozzák, a vizsgahelyzetekre is izgalmas játékként tekint, nem pedig ijesztő megmérettetésként. Akár egy kisgyerek, mindenben megtalálja, aminek örülni lehet.

6. Az Ikrek igazi újító

Élénk fantáziájának, határtalan kreativitásának és irigylésre méltó intelligenciájának köszönhetően szuper meglátásai vannak, ráadásul újszerű ötletekért sem kell az Ikreknek a szomszédba mennie. Ha a helyzet úgy kívánja, nagyon gyorsan feltalálja magát.

7. Mindig halad a korral

Az Ikrek megállás nélkül tréningezi az agyát, ezért hosszú ideig megőrzi fiatalos gondolkodását. Fontos számára, hogy lépést tartson a világgal, ezért idősebb korában is szívesen barátkozik fiatalokkal, akik mellett igazi örökifjúnak érezheti magát.

8. Az Ikreket képtelenség nem szeretni

Élvezi, ha ő lehet a társaság középpontjában, vidámsága könnyen átragad másokra. Remek a humorérzéke, ám szinte soha nem gúnyolódik, intelligenciája szórakozás közben sem hagyja cserben. Nem véletlen, hogy olyan sokan vágynak a közelségére!

Via oroscopo.grazia.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top